Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
"Διαδικασία που γίνεται έξω..."

Ευθανασία για τα αδέσποτα προτιμάει ο κ. Βαλιώτης, Δήμαρχος Σπάρτης (Video)

Πολύ θα ήθελε να μοιάσει στους "έξω" που έχουν διαδικασίες ευθανασίας για τα αδέσποτα που δεν υιοθετούνται, ο δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ άλλων ανέφερε: "...Το υπουργείο Γεωργίας να καταλάβει ότι πρέπει να λύσει διαφορετικά τα ζητήματα.

 Όταν τα σκυλιά και μιλάμε για τα ζώα τα αδέσποτα, αν έχει ένα διάστημα που δεν μπορούν να υιοθετηθούν πρέπει να υπάρξει μια φόρμουλα ή να γίνει εξαγωγή ή να πάμε σε διαδικασία που προβλέπεται ευθανασία όπως γίνεται έξω, εδώ απαγορεύεται....".

Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα των αδέσποτων ζώων με προτάσεις σαν του Βαγγέλη Βαλιώτη να κυριαρχούν.

Ο Δήμος Σπάρτης αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί δημοτικό κυνοκομείο-κολαστήριο με 500 έγκλειστα ζώα σε άθλιες συνθήκες στο χωριό της Αγίας Ειρήνης. 

Πηγή: zoosos

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.