Ευθύνες στην αστυνομία έριξε ο Ολυμπιακός

Ευθύνες στην αστυνομία έριξε ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην απολογία της στον αθλητικό δικαστή «χρέωσε» στην αστυνομία τα επεισόδια που έγιναν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Τα επεισόδια δημιουργήθηκαν λόγω λανθασμένου χειρισμού της αστυνομίας. Είχαμε συμφωνήσει να έρθει πρώτα η αποστολή του Παναθηναϊκού στις 17:45 και μετά από περίπου 10 λεπτά εκείνη του Ολυμπιακού. Δεν έγινε όμως αυτό, αλλά το αντίθετο», κατέθεσε στην εκδίκαση της υπόθεσης ο υπεύθυνος ασφαλείας της «ερυθρόλευκης» ομάδας. Και πρόσθεσε: «Έξω από το γήπεδο είχε συμφωνηθεί να υπάρχουν 200 φίλαθλοί μας που θα εμψύχωναν την αποστολή. Η αστυνομία ωστόσο δεν επέτρεψε να πλησιάσουν στην είσοδο του σταδίου και τότε δημιουργήθηκε η ένταση που κράτησε για 5-6 λεπτά. Ήταν λάθος της αστυνομίας, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί. Διαφορετικά δεν θα είχε συμβεί τίποτα».

Ο δικηγόρος των Πειραιωτών, Γιάννης Χατζησαββάογλου, είπε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν σε χώρο ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ κατέθεσε ένσταση «άκυρης κλήσης» για τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, καθώς η κλήση «δεν είχε τα σωστά αναγνωστέα έγγραφα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter