Εύβοια: Αρνητής ιερέας άνοιξε φέρετρο νεκρού από Covid και φώναζε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός (Video)

Εύβοια: Αρνητής ιερέας άνοιξε φέρετρο νεκρού από Covid και φώναζε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός (Video)

Απίστευτο αλλά αληθινό αφού υπάρχει και σχετικό βίντεο με την καταγγελία εργάτη νεκροταφείου όπου έγινε η κηδεία χωρίς κανένα μέτρο προστασίας σε χωριό έξω από τη Χαλκίδα.

Έτσι λοιπόν όχι απλά δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας αλλά αντίθετα ο αρνητής ιερέας άνοιξε το φέρετρο, έβγαλε το προστατευτικό πλαστικό του 77χρονου που είχε πεθάνει από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, το εξωφρενικό περιστατικό συνέβη, πριν ένα μήνα περίπου στην παλαιοημερολογίτικη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι, πολύ κοντά στη πόλη της Χαλκίδας.

 

Όπως κατήγγειλε ο εργάτης, ο ιερέας αφαίρεσε το προστατευτικό σελοφάν και άνοιξε το φέρετρο του 77χρονου κατοίκου της περιοχής που πέθανε από κορωνοϊό, ενώ όταν εκείνος και οι άλλοι εργάτες αντέδρασαν, προχώρησε στην κηδεία χωρίς αυτούς.

«Κατεβάσανε το νεκρό, τον βγάλανε από το ζελοφάν με εντολή του ιερέα, ο οποίος έλεγε “εγώ θα το ανοίξω είτε θέλουνε είτε δεν θέλουνε εδώ κάνω κουμάντο εγώ και δεν υπάρχει κορονοϊός και δεν υπάρχει το ένα και δεν υπάρχει το άλλο” εφόσον έχουμε το χαρτί από το Νοσοκομείο Χαλκίδας που αναφέρει ότι η αιτία θανάτου του είναι από covid 19», αναφέρει συγκεκριμένα.

 

Μάλιστα, ο εργάτης του δήμου Χαλκιδέων ανέφερε πως κάλεσε την αστυνομία, η οποία όμως έφτασε μετά την ολοκλήρωση της ταφής και περιορίστηκε να καταγράψει απλώς το περιστατικό. «Μόνος του ο ιερέας τον πήγε στον τάφο, μόνος του τον έβαλε κάτω, μόνος του τον άνοιξε όλα όλα και ο κόσμος εκεί. Άλλους τους κλείδωσε για να μην δουν τι κάνανε μέσα» σημείωσε.

Ανέφερε ακόμη ότι συγγενείς του νεκρού απείλησαν τους εργάτες, υποστηρίζοντας την πράξη του ιερέα.

Πηγή: eviazoom.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter