Εύβοια: Εντοπίστηκε σώος ο 36χρονος περιπατητής

Εύβοια: Εντοπίστηκε σώος ο 36χρονος περιπατητής
Φωτογραφία: Tvstar.gr

Σώος εντοπίστηκε ευτυχώς ο 36χρονος περιπατητής στην Εύβοια που είχε εγκλωβιστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας από το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Evima.gr, φέρεται να είναι καλά στην υγεία του.

Ο 36χρονος περιπατητής περπάτησε μέχρι το χωριό Λούτσα με τα πόδια από την κορυφή του βουνού Δίρφυς όπου είχε πάει για ορειβασία το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαΐου, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Το χρονικό

Οι τοπικές αρχές επιχειρούσαν στην περιοχή με μεγάλη δυσκολία, καθώς, μπορεί η καταιγίδα να πέρασε, ωστόσο φυσάει πολύ κι αυτό δεν βοηθάει πολύ και το ελικόπτερο το οποίο έχει «σηκωθεί» από νωρίς το πρωί και συμμετέχει στην επιχείρηση εντοπισμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr ο άνδρας είχε πάει για περίπατο στην περιοχή της Στενής με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστεί από την κακοκαιρία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε μετά από κλήση στο 112 και άμεσα τέθηκε συναγερμός με τον διοικητή Περικλή Κουλκουβίνη να ζητά ενισχύσεις και από τη Λαμία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr η πυροσβεστική εντόπισε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης το ΙΧ αυτοκίνητο του αγνοούμενου άνδρα και οι έρευνες πλέον προσδιορίζονται στο καταφύγιο της Στενής.

Σήμερα Πέμπτη 19 Μαίου από νωρίς το πρωί στις έρευνες ξεκίνησαν με τη συμμετοχή ενός ελικοπτέρου μαζί με την ΕΜΑΚ, πυροσβεστική, εθελοντές και αστυνομία.

Ο άνδρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr έχει επικοινωνία με τους οικείους του όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν είχε καταστεί δυνατόν να τον προσεγγίσουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter