Ευχαριστημένοι… οικογενειακώς με τον Μητσοτάκη

Ευχαριστημένοι… οικογενειακώς με τον Μητσοτάκη
Εντυπωσιακή σύμπτωση και απορίας άξιο προκύπτει το γεγονός πως την ώρα της καταστροφής και της πρωτοφανούς πλημμύρας στην Καρδίτσα και στην κοινότητα Μεγάλων Καλυβίων, δύο πρόσωπα που εμφανίζονται να δίνουν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και στην περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν το ίδιο επώνυμο.

«Η κυρία Λαγαρά, ήταν εγκλωβισμένη στα Μεγάλα Καλύβια χθες, ενώ τα ξημερώματα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο. Τελικά όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Realfm την έσωσε ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος έφτασε στο σπίτι της με φουσκωτό της ΕΜΑΚ» αναφέρει το enikos.gr, δημοσιεύοντας και το αντίστοιχο ηχητικό.

«Χθες το βράδυ σώθηκα, χάρη στην παρέμβαση του κ. Σκρέκα. Τον ευχαριστώ δημόσια που με δική του πρωτοβουλία έφερε φουσκωτό με άνδρες της ΕΜΑΚ, τους ευχαριστώ και αυτούς. Θέλω να τονίσω την ανθρώπινη πλευρά του κ. Σκρέκα, έκανε ο ίδιος κουπί. Ο υπουργός έκανε κουπί, έφτασε το φουσκωτό στον πρώτο όροφο, στην βεράντα» ανέφερε κατά την συνέντευξή της η κάτοικος, που στον ιστότοπο εμφανίζεται ως «κυρία Λαγαρά».

image.png

Την ίδια ώρα, συνεπώνυμος Λαγαράς είναι ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεγάλων Καλυβίων.

Ο Παναγιώτης Λαγαράς είναι υπερδραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα, αποδίδοντας εν ευθέτω χρόνω τα… εύσημα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, που είναι ο άνθρωπος που το μεσημέρι έδινε με τη σειρά του συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που «τα χρήματα που δώσατε για τον Πηνειό έπιασαν τόπο», κατά την αυτοψία του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα.

image.png

Πάνω από 2.500 κατοίκους έχουν τα Μεγάλα Καλύβια. Δεν υπάρχουν άλλοι ευχαριστημένοι με το κυβερνητικό έργο;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter