«Ευχαριστώ» του Χάφταρ στον Πούτιν

«Ευχαριστώ» του Χάφταρ στον Πούτιν

Ο Διοικητής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού(ΛΕΣ), στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, σε επιστολή του προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, εκφράζει την υποστήριξή του στην ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών για την Λιβύη στην Μόσχα, ανακοίνωσε η υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου, δημοσιοποιώντας το πλήρες κείμενο της επιστολής.

Παράλληλα ο στρατάρχης Χάφταρ, ο οποίος αποκαλεί τον πρόεδρο Πούτιν «αγαπητό του φίλο», αποδέχεται πρόταση του Ρώσου προέδρου να επισκεφθεί την Μόσχα για να συνεχίσει τον διάλογο που άρχισε.

Δείτε επίσης: Και ο Πούτιν στη Διάσκεψη του Βερολίνου

«Εκφράζω την πλήρη υποστήριξη μου στην ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στην Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρόσκλησή σας να επισκεφθούμε την Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε», γράφει στην επιστολή του ο Χάφταρ.

Η επιστολή του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ρωσικής Ομοσπονδίας Β.Β.Πούτιν, αγαπητέ μου φίλε!

Σας εκφράζω προσωπικά την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση για τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας στην Λιβύη.

Σας ευχαριστώ και εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στην ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στην Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρότασή σας να επισκεφθούμε την Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε.

Δεχθείτε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας»

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/TASS, kremlin.ru

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter