Ευχετήριες κάρτες με .. ερείπια στέλνει η Τουρκία

Ευχετήριες κάρτες με .. ερείπια στέλνει η Τουρκία

Η Τουρκία ευχήθηκε για το νέο έτος αποστέλλοντας στον ξένο Τύπο, τους διπλωμάτες και Τούρκους αξιωματούχους μια κάρτα μαζί με ένα κομμάτι του τοίχου του κοινοβουλίου που βομβαρδίστηκε στις 15 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος._x000D_
_x000D_

Η Τουρκία ευχήθηκε για το νέο έτος αποστέλλοντας στον ξένο Τύπο, τους διπλωμάτες και Τούρκους αξιωματούχους μια κάρτα μαζί με ένα κομμάτι του τοίχου του κοινοβουλίου που βομβαρδίστηκε στις 15 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος.

Το κομμάτι της γκρίζας πέτρας συνοδεύει μια φωτογραφία του κατεστραμμένου κοινοβουλίου με τη λεζάντα: «Η τρομοκρατία είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Εύχομαι καλή χρονιά, εμποτισμένη με την πιο βαθιά αίσθηση δημοκρατίας», καταλήγει το ευχετήριο μήνυμα που υπογράφει ο Μεχμέτ Ακαρτσά, γενικός διευθυντής του γραφείου Τύπου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Περίπου 4.000 ευχετήριες κάρτες έχουν σταλεί σε διπλωμάτες και δημοσιογράφους σε διάφορες χώρες του κόσμου, εξηγεί το γραφείο Τύπου. Στην Τουρκία τις ίδιες ευχές έλαβαν μέλη της κυβέρνησης, πρυτάνεις πανεπιστημίων, δήμαρχοι και διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Το τουρκικό κοινοβούλιο καταστράφηκε στις 15 Ιουλίου από αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, το οποίο οι αρχές αποδίδουν στον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ πρώην ιεροκήρυκα Γκιουλέν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter