«Φαγώθηκαν» Τσιτσιπάς – Οζάκα στο twitter

«Φαγώθηκαν» Τσιτσιπάς – Οζάκα στο twitter

Με ειρωνεία απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ειρωνικό σχόλιο της Ναόμι Οζάκα για τα πολλά παιχνίδια που έχει παίξει ο ίδιος σε διάφορα τουρνουά τένις.

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος ρώτησε την Ναόμι Οζάκα αν έχει πάθει το ίδιο που έπαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ότι δηλαδή έχασε στον τελευταίο του αγώνα γιατί ήταν πολύ κουρασμένος από τις πολλές συμμετοχές του σε τουρνουά. Τότε η Οζάκα απάντησε:

«Θέλω τόσο πολύ να πω ένα αστείο». Όταν ο δημοσιογράφος την παρότρυνε να το πει, εκείνη δεν απάντησε με αστείο αλλά είπε: «Ήθελα να πω ότι η διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και τον κύριο τοπ 10 είναι ότι δεν έπαιξα σε τόσα τουρνουά όσο εκείνος. Πιστεύω ότι μετά το Αυστραλιανό Όπεν έπαιξε σε εξωφρενικά μεγάλο αριθμό τουρνουά και τα πήγε καλά σ’ όλα. Αυτό ίσως να είναι πρόβλημα. Εγώ, θέλω να επικεντρώνομαι στα μεγάλα τουρνουά. Δεν λέω ότι κάποια τουρνουά δεν είναι σημαντικά, αλλά τα Γκραν Σλαμ, το Ίντιαν Γουελς και το Μαϊάμι είναι τα σημαντικότερα», είπε μεταξύ άλλων η Ναόμι Οζάκα, νούμερο ένα σήμερα στο παγκόσμιο τένις.

Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε ασχολίαστο το σχόλιο της Οζάκα και με μια ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τρίτης στο twitter ο Έλληνας τενίστας, απάντησε:«Συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα κυρία νούμερο 1. Εύχομαι τα καλύτερα!»»

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter