Fake news ελληνικού site καταγγέλλει το ΣΔΟΕ

Fake news ελληνικού site καταγγέλλει το ΣΔΟΕ

«Προϊόν φαντασίας και κατασκευής» χαρακτηρίζει το ΣΔΟΕ δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2018 στην ιστοσελίδα CNN.gr, με τίτλο «Το ΣΔΟΕ έκανε τα εύκολα- δύσκολα σε υπόθεση κυκλώματος λαθραίων τσιγάρων».

Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, δεν είναι κατανοητοί οι πραγματικοί σκοποί του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και για την αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή με το εν λόγω δημοσίευμα πλήττεται το κύρος του Σώματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλήματος, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

*Ο συγκεκριμένος αποθηκευτικός χώρος, στον οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα, δεν είχε τεθεί σε παρακολούθηση.

*Η έρευνα και η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από κλιμάκια ελεγκτών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής, χωρίς τη συμμετοχή άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών.

*Οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. διακατέχονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας και σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δε θα έθεταν σε κίνδυνο οποιαδήποτε δράση.

*Η Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., παρά τον μικρό αριθμό των ελεγκτών που διαθέτει, δε διακατέχεται από κανένα φόβο για την επίτευξη των στόχων της, καθόσον τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα των έως τώρα ελέγχων της και για το 2018, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες όλων.

Τέλος, σημειώνεται από το ΣΔΟΕ ότι «μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών για την υπόθεση του παράνομου εργοστασίου στην περιοχή Ασπροπύργου, βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα επιτυχία των υπαλλήλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής, οι οποίοι, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, εντόπισαν σε άλλη περιοχή νέο εργοστάσιο παρασκευής τσιγάρων, όπου και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες καπνού. Τα πλήγματα στα κυκλώματα διακίνησης λαθρεμπορευμάτων είναι συνεχή, προκαλώντας τους τεράστιες ζημιές. Η προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας και της διασφάλισης των δημοσίων εσόδων είναι μία συνεχής και επίπονη διαδικασία, την οποία υπηρετούν με κάθε κόστος οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε.».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter