Φάλτσο Φωτίου και σωσίβιο για τον επικοινωνιακό μηχανισμό της ΝΔ

Φάλτσο Φωτίου και σωσίβιο για τον επικοινωνιακό μηχανισμό της ΝΔ

Σαν έτοιμος από καιρό αντέδρασε σύσσωμος ο στριμωγμένος στη γωνία των παρακολουθήσεων επικοινωνιακός μηχανισμός της ΝΔ στο πρώτο φάλτσο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Και αντέδρασε με τον συνήθη τρόπο: απομόνωσε το φάλτσο από το γενικότερο φόντο των δηλώσεων της κας Φωτίου, η οποία σε κάθε περίπτωση όφειλε να είναι πιο προσεκτική, και ανέδειξε το συμβάν ως είδηση πρώτου μεγέθους.

Ας είναι, τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έπρεπε να γνωρίζουν ότι βρίσκονται στο στόχαστρο της πλειοψηφίας των ΜΜΕ και ότι επιχειρούν σε ένα μη φιλικό περιβάλλον και ειδικά σε περιόδους όπου η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται στα σχοινιά αναζητώντας εναγωνίως σανίδα σωτηρίας.

Η κυρία Φωτίου σήμερα στη Βουλή ισχυρίστηκε ότι για το Ταμείο Ανάκαμψης γίνονται όλα και συγκεκριμένα τα ήξεις αφήξεις στον όμιλο Μαρινάκη και πως από το «υποκλοπές τέλος» έφτασε, μέσα σε ένα μήνα, στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Ποιοι έφεραν και ενεργοποίησαν το Predator στην Ελλάδα»!

«Γι’ αυτό το ταμείο γίνονται όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από επιχειρηματίες που προφανώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από όσα κάνατε. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με τα 72 δισ. ευρώ των ταμείου Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της κας Φωτίου. Η οποία εδώ που τα λέμε κούμπωσε με το κυβερνητικό αφήγημα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι θύμα επιχειρηματικών συμφερόντων μετά τον Τουρκικό και Ρωσικό δάκτυλο!

Η κυρία Φωτίου προφανώς δεν γνωρίζει ότι το παρακράτος μέσα στο κράτος Μητσοτάκη στο Μαξίμου με αιχμή τις παρακολουθήσεις στήθηκε πριν κλειδώσει το Ταμείο Ανάκαμψης, για την ακρίβεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε έτοιμη πριν ακόμη τις εκλογές του 2019.

Η πρώτη της απόφαση, μια ημέρα μετά τις εκλογές, ήταν να περάσει η ΕΥΠ στο Μέγαρο Μαξίμου. Όφειλε να γνωρίζει ότι η μάχη για τα μάτια του Μαξίμου ήταν το διακύβευμα και ο κ. Δημητριάδης ο στόχος του ομίλου. Τα όποια επιχειρηματικά deals έπονται άλλωστε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν η πιο υποστηρικτική απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα κυβέρνηση των τελευταίων ετών και η έκθεση του κ. Μαρινάκη στην ημεδαπή σχετικά μικρή σε σχέση με τους υπόλοιπους ολιγάρχες-καναλάρχες. Απλά αν είσαι πολιτικός και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεις να γνωρίζεις τι λες, πότε το λες και πως το λες, αλλιώς μην το λες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter