Φαλτσοσφυρίγματα πριν τη… σέντρα!

Φαλτσοσφυρίγματα πριν τη… σέντρα!

Ανακολουθίες προκύπτουν ανάμεσα σε όσα διαρρέουν στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού για το τι μέλει γενέσθαι κατά την τριήμερη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων και όσα επισημαίνουν κύκλοι του νέου προέδρου της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ένας εκ των εξ απορρήτων του Κυρ. Μητσοτάκη υποστήριζε με βεβαιότητα στους διαδρόμους της Βουλής ότι κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων όλοι οι νέοι υφυπουργοί και κυρίως όσοι έχουν την «στάμπα» του τεχνοκράτη θα πάρουν το λόγο προκειμένου να τους γνωρίσει το Κοινοβούλιο και να διασκεδαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον μεγάλο αριθμό (21) εξωκοινοβουλευτικών προσώπων που απαρτίζουν την νέα κυβέρνηση.

Κατά τις πληροφορίες όμως, η βούληση αυτή προσκρούει στις προθέσεις του Κ. Τασούλα, ο οποίος την Πέμπτη αναμένεται να ψηφιστεί νέος πρόεδρος της Βουλής. Σύμφωνα με κύκλους του εν αναμονή προέδρου, δεν υπάρχει η πρόθεση να μιλήσουν οι υφυπουργοί, καθώς το προβάδισμα έχουν οι βουλευτές.

Ενδεχομένως, οι αντιφατικές φωνές να αναδεικνύουν τον σκεπτικισμό που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τη μη υπουργοποίηση εκλεγμένων βουλευτών. Σε κάθε περίπτωση, τα φαλτσοσφυρίγματα ξεκίνησαν πριν από την κοινοβουλευτική… σέντρα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter