Φάμελλος για αναπτυξιακό: «Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο, είναι kinder έκπληξη!!!»

Φάμελλος για αναπτυξιακό: «Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο, είναι kinder έκπληξη!!!»

Ένα ακόμα νομοσχέδιο κατατέθηκε άρον – άρον μεταμεσονύχτια προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις τόσο για την ώρα που κατατέθηκε όσο και για τον τρόπο. 

Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως «αυτή η κυβέρνηση είναι όλο εκπλήξεις» και παραθέτει την προχειρότητα με την οποία το αναπτυξιακό σχέδιο ανέβηκε στην ιστοσελίδα της βουλής.

Συγκεκριμένα, αφού σχολιάζει πως το νομοσχέδιο έχει τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα», επισημαίνει πως στην ιστοσελίδα δεν δημοσιεύτηκε το τελικό κείμενο και πως εκκρεμούν συντακτικές και ορθογραφικές διορθώσεις. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το νομοσχέδιο κατατέθηκε μόνο στο σκέλος της αιτιολογικής του έκθεσης και όχι με τις διατάξεις που εισάγονται και τις καταργούμενες διατάξεις ενώ από τις 145 σελίδες που ήταν στο σύνολο, ανέβηκαν μόνο οι 102 χθες τα μεσάνυχτα. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου

Τελικά αυτή η κυβέρνηση είναι όλο εκπλήξεις. Μετά τα μεσάνυχτα, αιφνιδιαστικά, μπήκε το Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο στη Βουλή. Προσέξτε τίτλο : Επενδύω στην Ελλάδα!!!

Ας δούμε πως….

1. Με μία φωτοτυπία της αιτιολογικής έκθεσης που το Site της Βουλής λέει ότι δεν αποτελεί το τελικό κείμενο!!! γιατί εκκρεμούν συντακτικές και ορθογραφικες διορθώσεις!

2. Χωρίς το νομοσχέδιο, τα άρθρα, τις τροποποιουμενες διατάξεις, την οικονομική και δημοσιονομικη έκθεση του ΓΛΚ, κλπ.

3. Με μόνο τις 102 από τις 145 σελίδες ακόμα και της ελλιπούς αιτιολογικής έκθεσης, σταματάει στην επικεφαλίδα του άρθρου 131,…άραγε τι κρύβουν οι υπόλοιπες 43;

4. Με χρέωση του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και όχι στην Παραγωγής και Εμπορίου που ανήκει το Υπουργείο Ανάπτυξης!!!! Δηλαδή ο Αδωνης Γεωργιάδης υπέβαλλε το Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας!!!

Και μετά περιμένουν να έρθει κανείς να επενδύσει στην Ελλάδα;;; Με αυτούς που μπλέξαμε οι επενδυτές θα τρέχουν να γλυτώσουν…

Κρίμα για την Ελλάδα. Δεν της αξίζει τέτοια κατάντια

Και αναρτώ τις εικόνες από το Site της Βουλής και από την τελευταία σελίδα της Αιτιολογικής έκθεσης για να μην κάνουν το άσπρο μαύρο αύριο το πρωί τα παπαγαλάκια τους.

Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο, είναι kinder έκπληξη!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter