Φάμελλος για εκλογή προέδρου: «Δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία»

Φάμελλος για εκλογή προέδρου: «Δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία»

«Αν μπορούσα να κάνω μία παρέμβαση, θα ήταν για να συζητήσουμε γι’ αυτά που λένε οι θέσεις μας. Τι κόμμα θα έχουμε, πώς θα λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε» τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Κόκκινο ο Σωκράτης Φάμελλος. 

«Αν λοιπόν τώρα συζητάμε ξανά για μία πιθανή εκλογή προέδρου -λέω πιθανή, γιατί δεν είμαι σίγουρος- δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία, γιατί έχουμε ευρωεκλογές μπροστά μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θα έπρεπε να σχεδιάσουμε τη μάχη για τα δημόσια πανεπιστήμια που είναι τις επόμενες δύο εβδομάδες και να σχεδιάσουμε και τη μάχη των ευρωεκλογών» ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και συνέχισε:

«Είμαι πολύ προβληματισμένος από τις εξελίξεις. Οι ευθύνες κατανέμονται σχεδόν παντού. Τα μέλη του κόμματος δεν έχουν ευθύνη γι’ αυτή την εξέλιξη που υπάρχει, πέρα από ένα βέρτιγκο που βλέπω πολλές φορές να εκφράζεται μία τοξικότητα στο Διαδίκτυο».

Διαβάστε επίσης – ΕΚΤΑΚΤΟ: Σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα – Στο τραπέζι να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter