Φάμελλος: Να επιστρέψουν τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ όσοι αποχώρησαν (Video)

Φάμελλος: Να επιστρέψουν τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ όσοι αποχώρησαν (Video)

Παρέμβαση στον ΑΝΤ1 έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Σωκράτης Φάμελλος, αναφορικά για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους βουλευτές που αποχώρησαν να παραδώσουν την έδρα τους στο κόμμα. «Για να είμαι δίκαιος και συνεπής με τον κώδικα δεοντολογίας που έχουμε υπογράψει, αλλά και όσοι έφυγαν. Με ενοχλεί ότι ήταν κάποιοι και υποψήφιοι στις εκλογές, δεν αμφισβήτησαν την διαδικασία, είχαν υπογράψει τον κώδικα δεοντολογίας και τώρα ζητούν να μην τηρηθεί ο κώδικας που συνέταξαν οι ίδιοι οι Αχτσιόγλου, Χαρίτσης και Τσακαλώτος όταν ήταν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Φάμελλος: «Η επιλογή τους να αποχωρήσουν είναι λανθασμένη»

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι υπήρξε «αντικαταστατικές διαδικασίες και αντιδημοκρατικές ενέργειες όχι από τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά από ορισμένους από όσους αποχώρησαν από το κόμμα», σημειώνοντας ότι «δεν έμειναν για να συζητήσουμε στο συνέδριο και αφαίρεσαν από τα στελέχη του κόμματος το δικαίωμα του πολιτικού διαλόγου. Η πολιτική συζήτηση και αντιπαράθεση δεν έγινε με ευθύνη αυτών που αποχώρησαν».

Παράλληλα τόνισε ότι «είναι μεγάλο πολιτικό λάθος οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικό πρόβλημα για την χώρα, αφού όσοι έφυγαν αποδυναμώνουν την δύναμη του κόμματος απέναντι στην Νέα Δημοκρατία. Η κοινωνία θέλει απαντήσεις τώρα και δεν την νοιάζουν οι διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ, για αυτές υπάρχει η διαδικασία του Συνεδρίου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter