Φάμελλος: Στο 55% η ανάρτηση των δασικών χαρτών – Παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων (Pdf)

Φάμελλος: Στο 55% η ανάρτηση των δασικών χαρτών – Παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων (Pdf)

Την τροπολογία για την παράταση υποβολής αντιρρήσεων έναντι των δασικών χαρτών παρουσίασε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διάταξης, ενημερώνοντας παράλληλα τους βουλευτές για την πορεία του εγχειρήματος ανάρτησης των δασικών χαρτών.

Κατά τον Σωκράτη Φάμελλο, η ανάρτηση των δασικών χαρτών βρίσκεται στο 55%, ενώ το 41% των δασικών χαρτών έχει κυρωθεί. Όπως πρόσθεσε ο αν. υπουργός, ποσοστό της τάξης του 3% αναμένεται να κυρωθεί εντός του επόμενου τριμήνου.

Ως προς την τροπολογία, σημείωσε ότι θα δοθεί παράταση σε συγκεκριμένες περιοχές -ανάμεσά τους και αυτές της Αν. Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές- έως τις 28 Ιουνίου 2019. Πιο συγκεκριμένα, η υπό τροποποίηση διορία έληγε τέλη Μαΐου και αφορά περιοχές της Ανατολικής Αττικής, της Βόρειας Αθήνας, της Δυτικής Αττικής, των Κυκλάδων, της Θεσσαλονίκης, της Δράμας, της Μαγνησίας και της Καρδίτσας.

Η τροπολογία ενσωματώθηκε στο νομοσχέδιο «Σύσταση, συγκρότηση και αρμοδιότητες της Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης και άλλες διατάξεις» του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου. 

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/04/02/5ca3493f825e632d5a36fe46.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter