Φαν’τ Σχιπ: «Αν είχαμε καλύτερα τελειώματα στις ευκαιριες»

Φαν’τ Σχιπ: «Αν είχαμε καλύτερα τελειώματα στις ευκαιριες»
Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ήταν απογοητευμένος με την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο στο φινάλε των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 και στάθηκε στην αδυναμία να τελειώνει η ομάδα τις φάσεις και τα ματς: «Είχαμε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ο αντίπαλος την εκμεταλλεύτηκε, ισοφάρισε και μετά έγινε ανοιχτό ματς αφού ρισκάραμε για τη νίκη. Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο χειρουργικοί στα τελειώματά μας. Έπρεπε να βάλουμε το δεύτερο γκολ, ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες μέχρι να πετύχει το γκολ».
Από την πλευρά του ο Κώστας Τσιμίκας, τόνισε: «Δεν κλείνουμε όπως θα θέλαμε. Πιστεύω ήμασταν ασόβαροι μπροστά και δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν σκοράρεις, το δέχεσαι και τρέχεις. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια απ’ όλους και δουλειά», είπε ο Τσιμίκας και συνέχισε: «Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Εάν δεν τα έχουμε αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».
«Πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να προσπαθήσουμε περισσότερο, με το κεφάλι χαμηλά. Θα ήθελα να μείνει ο προπονητής», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πέλκας. Για πείσμα μέσα στην ομάδα και για τιμωρία από το ίδιο το ποδόσφαιρο για τις χαμένες ευκαιρίες έκανε λόγο ο Γιώργος Μασούρας.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter