Φαν’τ Σχιπ: «Διαφορετικά ματς με Ονδούρα και Γεωργία»

Φαν’τ Σχιπ: «Διαφορετικά ματς με Ονδούρα και Γεωργία»

O Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από την αυριανό φιλικό της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ονδούρα στην Τούμπα (28/3, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV) και τόνισε ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά από τακτικής άποψης σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Ισπανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα επόμενα παιχνίδια: “Δεν ξέρουμε πολλά για την Ονδούρα, έχουμε δει κάποια παιχνίδια τους. Θα συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα, τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Με την Ισπανία ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, με την Ονδούρα και τη Γεωργία θέλουμε να έχουμε την κατοχή”.

Για την κλήση του Αλεξανδρόπουλου: “Eίναι νέος, παίζει στην Κ21, τον παρακολουθούμε όπως και πολλούς άλλους παίκτες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει να μάθει πολλά. Είχαμε λόγο να τον καλέσουμε τώρα με το πρόβλημα του Πέλκα ενόψει των δύο παιχνιδιών. Θέλαμε να έχουμε πολλούς παίκτες, ίσως να αγωνιστεί και στο παιχνίδι με την Ονδούρα”.

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν κερδίζει όταν είναι φαβορί: “Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Η Σλοβενία και το Κόσοβο που αντιμετωπίσαμε στο Nations League είναι ομάδες που παίρνουν καλά αποτελέσματα, όπως έδειξε η Σλοβενία κόντρα στην Κροατία. Δεν υπάρχουν πολλές αδύναμες ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη θέση που βρίσκεται η Ελλάδα. Είμαστε στη θέση 50. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, το ίδιο θα κάνουμε και με την Γεωργία. Η Σουηδία ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε γκολ απ’ τη Γεωργία. Πρέπει αύριο να είμαστε πιο επιθετικοί, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί θέλουμε να ανέβουμε περισσότερο”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Τζόλης δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Ισπανία: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Ισπανία. Έκανε το κλίμα ακόμη καλύτερο. Το πανηγυρίσαμε, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Βγάζει βάρος η ισοπαλία με την Ισπανία, γιατί είναι το φαβορί του ομίλου. Πάμε με αυτοπεποίθηση στα ματς με Ονδούρα και Γεωργία.

Για τα μαθήματα που παίρνει από τον Φαν Σιπ: “Έχω μάθει αρκετά πράγματα, πώς να αμύνομαι για παράδειγμα. Αυτό με έχει βοηθήσει και στην ομάδα μου. Προσπαθώ να το κάνω, φάνηκε κιόλας με την Ισπανία, παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για το όνειρο του να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο: “Είναι από μικρός το όνειρο μου να παίξω στο Μουντιάλ. Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα, έχουμε τις δυνατότητες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter