Φαν’τ Σχιπ για το ματς με την Γεωργία: «Είμαι πεπεισμένος πως θα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα»

Φαν’τ Σχιπ για το ματς με την Γεωργία: «Είμαι πεπεισμένος πως θα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα»

Η Εθνική μας Ομάδα αντιμετωπίζει αύριο στο Batumi Arena την Γεωργία και προκειμένου να διατηρήσει τις λιγοστές της ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, η νίκη είναι μονόδρομος.

Η «γαλανόλευκη» την προηγούμενη αγωνιστική της προκριματικής φάσης επικράτησε 2-1 της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ και ο Φαν’τ Σχιπ μιλώντας για την υπόθεση πρόκριση είπε: «Τα πράγματα στην ομάδα είναι καλά. Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, προπονηθήκαμε καλά και ξέρουμε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τη Σουηδία. Με τη Γεωργία είχαμε προβλήματα στο προηγούμενο παιχνίδι και πρέπει να πάμε πιο καλά αύριο. Να είμαστε καλύτεροι. Είμαστε καλά πνευματικά και σωματικά και περιμένουμε το παιχνίδι. Εφόσον θέλεις να περάσεις, σε αυτά τα ματς πρέπει να παίξεις καλά και να νικήσεις».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής στην συνέχεια της συνέντευξης Τύπου υποστήριξε ότι η Εθνική σέβεται κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζει: «Πάντα έχουμε σεβασμό προς τους αντιπάλους μας. Η Γεωργία και το Κόσοβο είναι καλές ομάδες. Προετοιμαζόμαστε με σωστό τρόπο και ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πιο καλοί από τον περασμένο Μάρτιο. Αναζητούμε τρόπους για να αποφύγουμε τα προβλήματα που είχαμε. Η Γεωργία θα παίζει με τον κόσμο της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο που θα έχουμε απέναντί μας αλλά το δικό μας πλάνο».

-Για την επίλυση των προβλημάτων με τη Γεωργία και το πως τα σκέφτεται, ο Φαν’τα Σχιπ ανέφερε: «Υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο. Δεν θα το αποφασίσουμε τώρα το πλάνο. Εάν το κάνουμε αυτό, εάν υλοποιήσουμε το πλάνο μας, θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε στο τοπ της απόδοσής μας. Είμαι πεπεισμένος πως θα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να το πιστέψουμε. Όπως λειτουργεί αυτή η ομάδα μπορεί να το κάνει. Έχει δείξει πως εξελίσσεται παρότι έχει σκαμπανεβάσματα. Μπορούμε να το κάνουμε».

Τους Ελληνες διεθνείς εκπροσώπησε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος από την αρχή της προκριματικής φάσης ήταν να διεκδικούμε μέχρι τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τα τελικά. Δεν αλλάζει τη σκέψη μας ούτε μας δημιουργεί έξτρα πίεση ο αντίπαλος που πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας».

***Πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου η ΕΠΟ εξέφρασε τη λύπη της για την κατάρρευση κτιρίου στο Μπατούμι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter