Φαν’τ Σιπ για Σιόβα: «Όποιος κάνει σχόλια εκτός των ορίων για την Εθνική θα αποκλείεται»

Φαν’τ Σιπ για Σιόβα: «Όποιος κάνει σχόλια εκτός των ορίων για την Εθνική θα αποκλείεται»

O ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ στις δηλώσεις του για το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία μίλησε για τη μη κλήση στην αποστολή της εθνικής του Δημήτρη Σιόβα.

«Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες. Αυτό είναι το μονοπάτι μας. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όποιος κάνει σχόλια εκτός των ορίων για την Εθνική θα αποκλείεται. Επίσης, όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής και έτσι έκλεισε το κεφάλαιο Σιόβα για την Εθνική. Ο κόουτς αναφερόμενος στο αυριανό φιλικό, τόνισε:

«Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε». Σε ότι αφορά στη διάταξη της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια, ο Φαν’τ Σιπ, είπε: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως θα τα διαχειριστούμε. Πρέπει να κρατήσουμε φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους διεθνείς να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter