Φαν’τ Σχιπ: «Ο Σιόβας έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος» -Τι σχολίασαν Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος

Φαν’τ Σχιπ: «Ο Σιόβας έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος» -Τι σχολίασαν Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος

Οι δηλώσεις του διεθνή αμυντικού της Ουέσκα, Δημήτρη Σιόβα μετά τον αγώνα της εθνικής στο Κόσοβο με τις οποίες στήριζε τους αποκλεισμένους από την εθνική ομάδα Μανωλά και Παπασταθόπουλο άναψαν φωτιές στην ΕΠΟ, την «γαλανόλευκη» και τους διεθνείς.

Αποτέλεσμα ήταν ο Ολλανδός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ, να «τελειώσει» χθες βράδυ (20/9) on air τον Σιόβα, με δήλωση του στην εκπομπή «Total Football» του Open. «Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας» είπε ο Ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε:

«Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής. Ακούω τα σχόλια, αλλά δε μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη του και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του».

Τι είπαν δύο πρώην διεθνείς

Λίγο αργότερα οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησαν για τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ και την απόφασή του να… κόψει από την Εθνική τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο Παπασταθόπουλος δήλωσε: «Πιστεύω ότι η εθνική ομάδα δεν είναι ούτε ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Δημήτρης. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ’ όλους. Οι άνθρωποι που είναι σε θέσεις παίρνουν κάποιες αποφάσεις και γι’ αυτές κρίνονται. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει. Το αν δεν είμαι στην Εθνική ομάδα, είναι κατά ένα μέρος κι επιλογή δική μου στο τι θέλω. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Το μόνο που εύχομαι είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική»

Ο Τοροσίδης υπογράμμισε για το θέμα: «Αυτό που είπε ο Σωκράτης είναι σωστό. Ο προπονητής αποφασίζει, πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του. Το ποιος θα είναι και πότε θα είναι, το επιλέγει ο ίδιος. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους. Επιλέγει να μην έχει κάποια παιδιά στην Εθνική. Μπορεί να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνουν κάποια παιδιά είναι, θα έπρεπε να γίνει μια συζήτηση τόσο με τον Σωκράτη όσο και με τον Κώστα. Να μην αιωρείται σε κάθε κλήση που γίνεται στην Εθνική, αυτή η κατάσταση. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Δεν είναι κακό αυτό φυσικά. Καλό είναι όμως να το ξεκαθαρίζει, ειδικά για κάποια παιδιά που έχουν δώσει την ψυχή τους στην Εθνική ομάδα. Αυτό που ευχόμαστε είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική ομάδα, γιατί μέσα από αυτή αναδεικνύεται επίσης το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter