«Φάουλ» Μητσοτάκη στη Βουλή: Πήγε να ξεκινήσει τη δευτερολογία του χωρίς μάσκα (Video)

Αφηρημένος ο πρωθυπουργός, λησμόνησε πως σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής επιβάλλεται να φορά τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό όσο βρίσκεται στη θέση του.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να ξεκινήσει τη δευτερολογία του από τη θέση του στη Βουλή, δίχως να φορά μάσκα, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας του να σεβαστεί τον κανονισμό και να τη χρησιμοποιήσει.

Εν τέλει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε από τη θέση του και μετέβη στο βήμα της Βουλής, εκεί όπου δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας διότι έχει τοποθετηθεί προστατευτικό πλέξι γκλας.

Σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν στη Βουλή, οι βουλευτές υποχρεούνται να φορούν μάσκα όταν μιλούν από τις θέσεις τους, ενώ αντίθετα υποχρεούνται να φορούν μάσκα μόνο όταν μιλούν από το βήμα της Βουλής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.