Φαρμάκι κουταλιού!

Φαρμάκι κουταλιού!

Με πλατύ χαμόγελο η Ντόρα Μπακογιάννη συνεχάρη τον Νίκο Δένδια στη Βουλή για τη διπλωματική επιτυχία τοποθέτησης του Μαργαρίτη Σχοινά στην αντιπροεδρία της Κομισιόν. Αξίωμα που «γλυκοκοίταζε» ο… άσπονδος εχθρός, Αντώνης Σαμαράς!

«Σας ευχαριστώ κ. υπουργέ, συγχαίροντάς σας διότι θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης και του υπουργείου Εξωτερικών -εκτός από του πρωθυπουργού- για το ότι η Ελλάδα μετά από 40 χρόνια απέκτησε αντιπρόεδρο στην Ευρώπη» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον Νίκο Δένδια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, με το χαμόγελό της να ζωγραφίζεται διάπλατα στο πρόσωπό της.

«Είναι μία τιμή για την χώρα, αλλά είναι και μία τιμή για την κυβέρνηση και για τη διαπραγμάτευση του υπουργείου Εξωτερικών» κατέληξε η πρώην υπουργός, δίνοντας την εντύπωση πως κάθε της λέξη αποτελεί μία μικρή προσωπική ρεβάνς έναντι εκείνου που το 2012 τη διέγραψε από την Κ.Ο., δείχνοντάς της την πόρτα της εξόδου από τη ΝΔ. Για να μην ανατρέξουμε παλαιότερα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter