Φασιστοειδή επιτέθηκαν σε ανήλικη μαθήτρια στα Γιαννιτσά

Φασιστοειδή επιτέθηκαν σε ανήλικη μαθήτρια στα Γιαννιτσά

Τέλος δεν έχει ο πάτος της ακροδεξιάς. Αυτή τη φορά, θρασύδειλα ανδρείκελα φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν σε ανήλικη μαθήτρια, με γνωστή αντιφασιστική  δράση καθώς είναι μέλος της ΚΝΕ και πρόεδρος του πενταμελούς της τάξης της.

Η επίθεση έγινε στο πλαίσιο του «εορτασμού» της Χούντας και της 21ης Απριλίου από τους ακροδεξιούς νοσταλγούς της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής της ΚΝΕ Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση που δέχεται η ίδια μαθήτρια μέσα σε διάστημα μόλις τριών ημερών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

«Η νέα θρασύδειλη επίθεση φασιστών σε εκλεγμένη μαθήτρια πενταμελούς, μέλους της ΚΝΕ, ξεπερνά κάθε όριο. Κινούμενοι ως συνήθως εν κρυπτώ, φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες, πιστεύοντας ότι θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν την ίδια και τους υπόλοιπους μαθητές που αγωνίζονται για τη ζωή και το σχολείο που έχουν πραγματικά ανάγκη. Τους ξεκαθαρίζουμε ότι τα μέλη της ΚΝΕ, οι μαθητές που αγωνίζονται όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται αλλά τέτοιες ενέργειες πετυχαίνουν το αντίθετο: να τους πεισμώσουν και να δυναμώσουν την δράση των οργανώσεων των μελών και των φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πρωτοπόρα δράση των μελών της ΚΝΕ, που αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους νέους στα Γιαννιτσά, η πρόσφατη εκδήλωση της ΚΝΕ με δεκάδες μαθητές, η παρέμβαση των κομμουνιστών μαθητών στα Μαθητικά Συμβούλια αποτελεί καρφί στο μάτι των φασιστών και αυτών που τους καλύπτουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter