Fast and Furious 8- Οι Μαχητές των Δρόμων (***) (Video)

Fast and Furious 8- Οι Μαχητές των Δρόμων (***) (Video)

Όγδοο μέρος της κινηματογραφικής σειράς φαινόμενο «Fast and furius» με μηχανοκίνητο θέαμα πέρα από κάθε σεναριακή φαντασία, με έμφαση στις κόντρες, τους βρυχηθμούς μηχανών και οδηγών -με προεξάρχοντα τον Βιν Ντίζελ- τις πειραγμένες εξατμίσεις και το διάχυτο ερωτισμό (η μοιραία Σαρλίζ Θερόν μαγεύει την κάμερα), που αν και fake εντέλει, αφήνει έντονη την τζίφρα του στους νέους «Μαχητές των δρόμων», προετοιμάζοντας το έδαφος για τα επόμενα δύο φιλμ της νέας τριλογίας.

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2017 (147)

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θερόν, Ντουέιν Τζόνσον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ, Τάιριζ Γκίμπσον, Κερτ Ράσελ, Eλεν Μίρεν, Ελσα Πατάκι, Σκοτ Ιστγουντ

Το στόρι πάει κάπως έτσι: Mετά από το γάμο του Ντομ και της Λέτι και την αποχώρηση του Μπράιαν και της Μία από την ενεργό δράση, η παρέα προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Μια μυστηριώδης γυναίκα όμως εμφανίζεται από το πουθενά και «κλέβει» τον Ντομ, παρασύροντας τον στον κόσμο του εγκλήματος. Οι νέες δοκιμασίες της «οικογένειας» δεν έχουν να κάνουν με τίποτα από όσα είχαν ζήσει στο παρελθόν αφού εδώ ο απρόβλεπτος παράγοντας δεν είναι μια απλή… μηχανή αλλά η Γυναίκα με τη μορφή της σατανικά σαγηνευτικής Σαρλίζ Θερόν!

Στην αρχική σκηνή της Κούβας ο Ντομ Τορέτο του Βιν Ντίζελ συναντά τυχαία τη μυστηριώδη θεογκόμενα ονόματι Σίφερ που τον «αποπλανά» και εξαφανίζεται μαζί της από προσώπου γη. Την επόμενη φορά που όλοι οι ήρωες βρίσκονται face to face o Ντομ είναι ανέκφραστος σαν ρομπότ, η Σίφερ τον φιλά με πάθος και η Λέτι με το παρεάκι της σφαδάζουν από πόνους στο πάτωμα.

 Φυσικά οι μάσκες σε μια ιστορία που δεν αντέχει κριτικής πέφτουν γρήγορα (στην πραγματικότητα ο Ντομ εκβιάζεται από τη Σίφερ να κλέψει τους κωδικούς ενεργοποίησης πυρηνικών όπλων) και τα τρελογκάζια βγαίνουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου η λέξη «διάλυση» δεν φτάνει για να περιγράψει τα όσα απίθανα βλέπουμε στην οθόνη: βροχή από αυτοκίνητα να πέφτουν από τον ουρανό, το αυτοκίνητο του Ντομ να γίνεται… «Μόμπι Ντικ» για τα μηχανοκίνητα καμάκια των πρώην φίλων του και νυν κυνηγών του που τον καταδιώκουν σε μια σεκάνς υπέροχης μηχανοκίνητης χορογραφίας, ενώ το καλύτερο κομμάτι του γλυκού φυσικά κρατιέται για το φινάλε με το…πατινάζ στον πάγο και το πυρηνικό υποβρύχιο να καταδιώκει τα αυτοκίνητα της γνωστής συμμορίας! 

Σε όλα αυτά προσθέστε μητρικά και πατρικά ένστικτα, κάποιους γάμους σε κρίση, δοκιμασίες αδελφικών δεσμών και το χιούμορ στις φονικές ατάκες μεταξύ Τζόνσον και Στέιθαμ, για να βάλετε καλά στο κεφάλι σας τους λόγους που αυτή η ξέφρενη σειρά σπάει ταμεία όπου προβάλλεται εδώ και 15 χρόνια. Η προσφορά της Σαρλίζ Θερόν στο μύθο του τετράτροχου saga είναι ανεκτίμητη όπως και αυτής της απολαυστικής Έλεν Μίρεν που υποδύεται τη μαμά του Τζέισον Στέιθαμ που τον επιπλήττει για την ανάρμοστη συμπεριφορά του!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter