«Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων». Η συναρπαστική ταινία δράσης που κόβει την ανάσα αποκλειστικά στη Nova!

«Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων». Η συναρπαστική ταινία δράσης που κόβει την ανάσα αποκλειστικά στη Nova!

Η έβδομη ταινία της θρυλικής σειράς δράσης «Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων» που γνώρισε τεράστια εμπορική και εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 22:00.

Η ταινία που ανέδειξε την κουλτούρα των «φτιαγμένων» αυτοκινήτων σε σκηνοθεσία του Μαλαισιανό – Αυστραλιανού Τζέιμς Γουάν, γνωστού δημιουργού της σειράς ταινιών τρόμου «Saw», υπόσχεται άφθονες δόσεις αδρεναλίνης και καταιγιστικής δράσης σε καλοστημένα ιλιγγιώδη καρέ που κόβουν την ανάσα.

Σε αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια εκδίκησης συναντάμε τους δεξιοτέχνες της δράσης Βιν Ντίζελ, Τζέισον Στέιθαμ και Μισέλ Ροντρίγκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μαζί με τον Πολ Γουόκερ στην τελευταία του ερμηνεία μετά τον άδικο χαμό του.

Ο Ντόμινικ, ο Μπράιαν και η υπόλοιπη ομάδα βρίσκονται στο στόχαστρο του διψασμένου για εκδίκηση Ντέκαρντ Σο. Ένας απρόσμενος σύμμαχος τους προσφέρει τη βοήθειά του, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα!

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter