Φενέρ: Ήδη περισσότερες ήττες από δύο ολόκληρες κανονικές περιόδους! (Πίνακας)

Φενέρ: Ήδη περισσότερες ήττες από δύο ολόκληρες κανονικές περιόδους! (Πίνακας)

Από το 2016 και έπειτα, η Φενέρμπαχτσε έχει μετρήσει μέχρι 12 ήττες σε κανονική διάρκεια. Σε 15 φετινούς αγώνες, έχει ήδη 10, ξεπερνώντας τα αρνητικά αποτελέσματα δύο ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ regular seasons!

Του Βαγγέλη Παπαδημητρίου/ info@eurohoops.net

H Φενέρ διανύει τη χειρότερη σεζόν της τα τελευταία χρόνια, όταν και άρχιζε να πρωταγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η τουρκική ομάδα μετράει πλέον 10 ήττες σε 15 αγώνες, αριθμός που προκαλεί τεράστια εντύπωση, καθώς μιλάμε για μία από τις κορυφαίες ομάδες της πενταετίας, με συνεχή παρουσία στο Final Four.

Από το 2016 και έπειτα, όταν η Ευρωλίγκα απέκτησε το νέο format της, η Φενέρ μετράει συνολικά 31 ήττες εξαιρουμένης της τρέχουσας σεζόν. Τη χρονιά 2016/17 είχε 12 ήττες, όλες στη κανονική διάρκεια, τη χρονιά 2017/18 11 ήττες με 9 στη κανονική διάρκεια, 1 στα playoffs και 1 στο Final Four (τελικός με Ρεάλ), ενώ πέρυσι είχε όλες και όλες 8, με τις 5 να έρχονται στη regular season, 1 στα playoffs και 2 στο Final Four της Βιτόρια.

Φενέρ: Η διοίκηση στηρίζει αμέριστα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Δηλαδή, με λίγα λόγια, η Φενέρ έχει ήδη περισσότερες ήττες σε κανονική διάρκεια απ’ ότι είχε σε ΟΛΕΣ τις αγωνιστικές (30) το 2018 και 2019, ενώ ήδη έχει περισσότερες από τα 36 ματς της περσινής χρονιάς! Το μόνο που… μένει είναι να κάνει ηττηθεί ακόμα 3 φορές, προκειμένου να ”γράψει” αρνητικό ρεκόρ -ένα ακόμα- στην πορεία της στη ”νέα” Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

Πηγή eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter