Φενέρ: «Κανένας παίκτης δεν χρειάζεται νοσηλεία»

Φενέρ: «Κανένας παίκτης δεν χρειάζεται νοσηλεία»

«Κανένας από τους παίκτες μας δεν παρουσιάζει κλινική εικόνα τέτοια ώστε να απαιτείται νοσηλεία», ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε, μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Σλούκα και άλλους αθλητές θετικούς στον κορονοϊό.

Ο σύλλογος ομολογεί ότι ένα διοικητικό στέλεχος (ο μάνατζερ Τζενκ Ρεντά) βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά τονίζει ότι η νοσηλεία του γίνεται «για προληπτικούς λόγους».

Ονόματα δεν αναφέρονται στην ανακοίνωση, αλλά μαθεύτηκε ότι ο Σλούκας, όπως και ο Ιορδανός Αχμέτ Ντουβερίογλου, είναι ανάμεσα στους φορείς. Ο έλεγχος έγινε όταν κάποιοι παίκτες παρουσίασαν συμπτώματα ίωσης.

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τον Τσέχο Γιαν Βέσελι, ενώ δημοσιεύματα εντάσσουν στους «θετικούς» τον Ιταλό μπασκετμπολίστα Τζίτζι Ντατόμε και τη σύζυγό του, καθώς και άλλα στελέχη της ομάδας μπάσκετ.

Ο Σλούκας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, σε εθελούσιο κατ’ οίκον περιορισμό, αφού δεν γνώριζε ότι είναι φορέας του COVID-19 όταν ταξίδεψε oδικώς από την Κωνσταντινούπολη. Σε απομόνωση βρίσκονται και οι υπόλοιποι παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Το τουρκικό πρωτάθλημα συνεχιζόταν χωρίς θεατές μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά ο Σλούκας δηλωνόταν ως ασθενής και δεν έπαιξε σε κανένα ματς μετά το κεκλεισμένων των θυρών Βαλένθια-Φενέρ της 28ης Φεβρουαρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter