Φερέιρα: Άδικη η ήττα του ΠΑΟΚ

Φερέιρα: Άδικη η ήττα του ΠΑΟΚ

O Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο ντέρμπι της Τούμπας και νίκησε με 1-0, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε ότι «το αποτέλεσμα είναι άδικο. Ο αντίπαλος μας έβαλε γκολ σε μία φάση που θα έπρεπε να ελεγχθεί (από το VAR), όπως έγινε αντίστοιχα στο δικό μας γκολ. Παρόλα αυτά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Για την εξέλιξη του ντέρμπι ο Πορτογάλος προπονητής, είπε: «Από τη στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ χρειαζόμασταν να έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην περιοχή των αντιπάλων γι αυτό και παίξαμε με δύο επιθετικούς. Ήταν βέβαιο ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι ομάδες θα είχαν λίγες ευκαιρίες, συνήθως στα ντέρμπι η πιο τυχερή ομάδα κερδίζει και αυτή τη φορά η τύχη ήταν με τους αντιπάλους μας. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε πιο επιθετικογενείς παίκτες για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε για να πάρουμε πίσω αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα».

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη φάση του γκολ υποστηρίζοντας ότι «η μπάλα είχε φύγει έξω αλλά πάνω στην ένταση της στιγμής δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αλλά εφόσον η φάση έχει ελεγχθεί και έχει μετρήσει το γκολ τότε απλά χάνουμε το χρόνο μας.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά τίποτα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θέλει πίστη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε πέρυσι». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter