Φερέιρα: «Διψάμε για την πρόκριση επί του Αγιαξ»

Φερέιρα: «Διψάμε για την πρόκριση επί του Αγιαξ»

«Είναι λογικό να αισθάνομαι και εγώ ότι κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Για εμάς ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Η οπτική παραμένει η ίδια και πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλύτερη οργάνωση και καλύτερες ιδέες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες μου έχουν γράψει ιστορία ήδη με τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως διψασμένοι για ακόμα περισσότερα πράγματα. Η πρόκριση επί του Άγιαξ είναι το πρώτο από αυτά».

Με αυτά τα λόγια ο Αμπελ Φερέιρα έριξε το σύνθημα για τον ΠΑΟΚ στην αυριανή (13/8, 21.30) μάχη με τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ, στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας. Επαθλο, η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ…

Στην ερώτηση αν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Θα έχουμε σίγουρα αλλαγές και κάποιες εκπλήξεις για τον αντίπαλό μας, αλλά η στρατηγική μας θα είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται και επιθετική όσο μας επιτρέπει το παιχνίδι”.

Ο Φερέιρα πρόσθεσε ακόμη ότι «όλα είναι πιθανά, όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να το πιστέψουμε στο μυαλό μας και αυτό οι ποδοσφαιριστές μου το έχουν. Πρέπει να δείξουμε με θάρρος ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πλάνο που έχουμε επιλέξει και η οποία πιστεύουμε ότι είναι αυτή που θα φέρει την πρόκριση. Το μεγαλύτερο κίνητρο έρχεται μέσα από εμάς. Αν το κάνουν αυτό θα είναι πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αντίπαλο. Μας δίνεται μια ευκαιρία να γράψουμε ακόμη μια σελίδα στην ιστορία του συλλόγου”.

Μπίσεσβαρ: «Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι σημαντικά»

Aπό την πλευρά του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι σημαντικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Ξέρουμε πως παίζει ο Άγιαξ και εμείς πρέπει να προκριθούμε βασιζόμενοι στο δικό μας παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στην Ολλανδία: «Είναι σα να έρχομαι σπίτι μου, φυσικά προετοιμαστήκαμε στην Ολλανδία οπότε δεν μου έλειψε τόσο. Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα αύριο».

Για τον φετινό Άγιαξ: «Ο Άγιαξ πέρυσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν και κατάφερε να φέρει το ολλανδικό ποδόσφαιρο εκεί που του αρμόζει. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως και πρέπει αρχικά να περάσουν από εμάς».

Τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ αύριο: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, γιατί στον πρώτο αγώνα δεν αξιοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες μας».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Φυσικά και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα παίζουμε ο ένας για τον άλλον και θέλουμε να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά μεγάλα πράγματα. Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω στον προπονητή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter