Φερέιρα: «Ισορροπημένος ο όμιλος του ΠΑΟΚ»

Φερέιρα: «Ισορροπημένος ο όμιλος του ΠΑΟΚ»

O Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ έκανε λόγο για έναν ισορροπημένο όμιλο. «Δεν μπορείς να αλλάξει τα… χούγια της κλήρωσης. 

Το θέμα είναι να είσαι σε αυτήν. Πέρσι δεν ήμασταν εκεί και την είδαμε από την τηλεόραση. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ. Και πρόσθεσε: «Από την μια έχουμε την PSV, γνωρίζουμε το ολλανδικό στυλ παιχνιδιού, το οποίοι είναι γρήγορο και επιθετικό. Η Γρανάδα εκπροσωπεί το ισπανικό ποδόσφαιρο και έχει πολύ ένταση στο παιχνίδι της. Για την Ομόνοια θα συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες και θα την μελετήσουμε.

Για την ψυχολογία του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, ο Φερέιρα, είπε: «Εδώ στην Ελλάδα δημιουργούμε σενάρια πριν γίνουν αυτά και δυσκολεύουμε τον εαυτό μας. Πράγματι η ψυχολογία παίζει τον δικό της ρόλο, αλλά πιστεύω πως είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την ψυχολογία μας. Εμείς είμαστε από την πλευρά ότι θέλουμε να ζούμε την ζωή μας στον υπερθετικό βαθμό. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να μας ευχαριστεί. Λιγότερη δραματοποίηση περισσότερη θετικότητα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση, οπότε το να κάνουμε σενάρια δεν έχει λογική, γιατί αύριο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

Νομίζω ότι εμείς οι ίδιοι αυξήσαμε τις προσδοκίες όταν αποκλείσαμε την Μπενφίκα και με ταπεινότητα και ρεαλισμό θα ήταν αδύνατο να περάσεις σε διπλή αναμέτρηση μια τέτοια ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο και καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας. Αλλά ήταν ένας αγώνας. Το ότι κερδίσαμε δεν σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την… Μπαρτσελόνα.

Δεν δώσαμε την απαραίτητη αξία στην Κράσνονταρ, γιατί είναι μια ομάδα που έχει επενδύσει πάρα πολλά λεφτά για να φτάσει εδώ που έφτασε. Πετύχαμε τον μίνιμουμ στόχο μας να μπούμε στους ομίλους του Europa League και για μας πλέον η πρόκληση είναι να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το αν θα μιλήσει με τον Πέντρο Μαρτίνς για να πάρει πληροφορίες για την Ομόνοια, ο προπονητής του Δικέφαλου υποστήριξε: «Δε νομίζω κάτι τέτοιο πως είναι εφικτό γιατί η ελληνική κουλτούρα είναι μαθημένη στα… δράματα.

Συμφωνώ πως μέσα στο γήπεδο πρέπει να… σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον, όμως εκτός αυτού θα πρέπει να λειτουργούμε ως «ένα» και να κοιτάμε όλοι να ανεβάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter