Φεύγει από τον ΠΑΟ ο Λουτσιάνο

Φεύγει από τον ΠΑΟ ο Λουτσιάνο

«Τελειώνει» ο Λουτσιάνο από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος δεν αποδέχτηκε τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε ο σύλλογος.

Ο Λουτσιάνο ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που είχε απομείνει στο «τριφύλλι» και στη συνάντηση που είχε (παρόντος και του μάνατζέρ του) με το Νίκο Νταμπίζα, προτάθηκε στον Βραζιλιάνο σημαντική μείωση των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν θέλησε να το συζητήσει, η επόμενη κίνηση είναι η λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ. Ο 25χρονος, που είχε μία πολύ δύσκολη χρονιά στους «πράσινους» λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη χιαστών), κατάφερε να επανέλθει στη δράση λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, την οποία τελείωσε με μόλις 9 ματς στο ενεργητικό του, 2 γκολ και 2 ασίστ (στο πρωτάθλημα).

Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης που έγινε στα γραφεία του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Νταμπίζας πρότεινε μείωση αποδοχών στον ποδοσφαιριστή και την παραμονή του στο «τριφύλλι», ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός. Παρά τα χρήματα που του οφείλονται, πάντως, έδειξε διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιό του (έληγε το 2020) με τους όρους που του προτάθηκαν.

Στον παίκτη οφείλονται περίπου 500.000 ευρώ και δέχθηκε να πάρει προκαταβολή 200.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα σε δόσεις. Ζήτησε μόνο τα δεδουλευμένα του και όχι αυτά που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του, δίδοντας έτσι τη δυνατότητα στους «πράσινους» να τον αποπληρώσουν σε αρκετούς μήνες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter