Φήμες για επιστροφή «βόμβα» στον ΑΝΤ1

Φήμες για επιστροφή «βόμβα» στον ΑΝΤ1

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους, τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα zappit.gr, ο Γιάννης Λάτσιος, και το κανάλι με το οποίο μέτρησαν μαζί πολλές και μεγάλες επιτυχίες, είναι έτοιμοι να εγκαινιάσουν την επόμενη φάση της συνεργασίας τους.

Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες περί επιστροφής του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ο ίδιος φέρεται να είχε συναντηθεί με τον Στρατή Λιαρέλη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, να έδωσαν τα χέρια και να συμφώνησαν την επιστροφή του. Ωστόσο, μεσολάβησε μια περίοδος «σιωπής»… έως αυτή τη στιγμή που οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Λάτσιο να βρίσκεται στο κατώφλι του καναλιού του Αμαρουσίου.

Μετά τον πρώτο ενάμιση χρόνο που ο Γιάννης Λάτσιος έφυγε από τον ΑΝΤ1, ο σταθμός προσέγγισε αρκετές φορές το πρώην του στέλεχος και έγιναν πολλές απόπειρες συνεργασίας. Το τελευταίο διάστημα οι συναντήσεις αυτές πύκνωσαν. Αν και οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε γάμο, το ρεπορτάζ λέει πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει τόσο, που είναι πολύ πιθανό στο επόμενο χρονικό διάστημα να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο Μαρούσι.

Ο ρόλος που θα έχει ο Γιάννης Λάτσιος θα είναι αναβαθμισμένος και καθοριστικός όσον αφορά στο νέο πρόγραμμα. Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί, όμως, ο ακριβής του τίτλος και οι συνολικές του αρμοδιότητες.

Να σημειώσουμε ότι ο «επαναπατρισμός» του κ. Λάτσιου συμπίπτει με τις σαρωτικές αλλαγές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμα του για την επόμενη σεζόν. Ο ανταγωνισμός -στη μετά Survivor εποχή- είναι πολύ μεγάλος και οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου καναλιού επιθυμούν μόνο την πρωτιά. Αναμένουμε, λοιπόν, ένα θερμότατο καλοκαίρι!

Πηγή: zappit.gr

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
01/12/2023, 06:00
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter