Φιέστα κοροϊδίας Μητσοτάκη στο Ελληνικό – Κατεδαφίσεις με κρατικά κονδύλια (Video – Photos)

Φιέστα κοροϊδίας Μητσοτάκη στο Ελληνικό – Κατεδαφίσεις με κρατικά κονδύλια (Video – Photos)

Πρωί πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού για να εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης των κτιρίων.

Σε μια περισσότερη συμβολική κίνηση παρά ουσιαστική και με εμφανή την ικανοποίηση για την καθυστερημένη επαλήθευση του χρησμού του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος μιλούσε περί «μπουλντόζων στο Ελληνικό» από το περασμένο καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός μίλησε για μια «συμβολική μέρα».

«Σήμερα γκρεμίζονται τα παλιά άχρηστα κτίρια του παλιού αεροδρομίου» και «ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο, θα δημιουργηθεί σε αυτόν τον -για 19 χρόνια εγκαταλελειμμένο- χώρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να «ξεμπλοκάρει» τελικά η επένδυση η οποία αφήνει έκθετη την κυβέρνηση καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε. στη Lamda Development και το ελληνικό δημόσιο δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την επένδυση.

Στο σόου που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έλειψαν και οι ανάλογες λείψεις από τις κάμερες με τις μπουλντόζες να γκρεμίζουν φυσικά με κρατικά κονδύλια.

Διαβάστε επίσης: Παππάς: Εγκαίνια Μητσοτάκη για να γκρεμίσει το δημόσιο πέντε κτίρια στο Ελληνικό – Για τα υπόλοιπα 900 βλέπουμε

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/579262882981725/

Στην τελετή έναρξης των εργασιών στο Ελληνικό

Live | Στην τελετή έναρξης των εργασιών στο Ελληνικό.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Donnerstag, 2. Juli 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό αξίζει μια θέση στο εγχειρίδιο εξαπάτησης και ανικανότητας

«Ένα χρόνο μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δήθεν «ξεμπλοκάρισμα» της επένδυσης στο Ελληνικό σε μία εβδομάδα,προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας βαφτίζοντας ως “ανάπτυξη” τις εργασίες κατεδάφισης πέντε (5) εκ των εννιακοσίων (900) αυθαίρετων κτισμάτων. Κι όλα αυτά τη στιγμή που το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά και τη διάψευση της υπόσχεσης του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, ότι η επένδυση θα ξεκινούσε έως το τέλος του 2019, είναι προφανές ότι το θράσος και οι επικοινωνιακές φούσκες αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία άσκησης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Πέντε κατεδαφίσεις και χιλιάδες ψέματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη. Το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό κερδίζει, όμως, επάξια μία σελίδα σε εγχειρίδιο συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών και ανικανότητας. Και αυτό είναι το μόνο για το οποίο αξίζετε συγχαρητήρια, κύριε Μητσοτάκη» καταλήγει. 




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter