FIFA: Απαλλάχθηκε ο Μπλάτερ για τα τηλεοπτικά

FIFA: Απαλλάχθηκε ο Μπλάτερ για τα τηλεοπτικά

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ απαλλάχθηκε οριστικά χθες (11/4) από τη μία από τις δύο υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείτο από τις ελβετικές αρχές και η οποία αφορούσε της πώλησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Καραϊβικής (CONCACAF) για τα Μουντιάλ 2010 και 2014 έναντι του ποσού των 600 χιλιάδων δολαρίων.

«Επιβεβαιώνουμε ότι το γραφείου του γενικού εισαγγελέα της Ελβετίας θεωρεί ότι η ποινική έρευνα σχετικά με τα γεγονότα και τους ισχυρισμούς για τη σχέση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Καραϊβικής έχει ολοκληρωθεί. Το γραφείου του γενικού εισαγγελέα της Ελβετίας αποφάσισε να διακόψει την διαδικασία», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Πλέον, ο 84χρονος Μπλάτερ αντιμετωπίζει άλλη μία ποινική έρευνα, η οποία όμως αφορά την πληρωμή ύψους 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, τον Φλεβάρη του 2011.

Να θυμίσουμε ότι ο Ελβετός παράγοντας διατέλεσε πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από τον Ιούνη του 1998 ως τον Δεκέμβρη του 2015.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter