FIFA: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της, Αχμάντ Αχμάντ για δωροδοκία και διαφθορά!

FIFA: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της, Αχμάντ Αχμάντ για δωροδοκία και διαφθορά!

Η… αμαρτωλή Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ταλανίζεται και πάλι από ένα νέο σκάνδαλο που μέχρι στιγμής αφορά μόνο τον αντιπρόεδρο της και πρόεδρο της Αφρικανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αχμάντ Αχμάντ!

Ο 59χρονος αξιωματούχος από τη Μαγαδασκάρη, συνελήφθη νωρίτερα σήμερα (6/6) στο Παρίσι, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε. Ο Αχμάντ βρισκόταν στο Παρίσι καθώς έπαιρνε μέρος στο ετήσιο συνέδριό της FIFA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γαλλική Αστυνομία τον συνέλαβε μετά από καταγγελίες για διαφθορά και δωροδοκία στην αλλαγή χορηγικής σύμβασης το 2017. Την καταγγελία έκανε ο πρώην γενικός γραμματέας της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας, Αμρ Φαχμί και αφορά την αλλαγή του χορηγού της Αφρικανικής Ομοσπονδίας από την γερμανική εταιρία ένδυσης, Puma, στη γαλλική εταιρία, Tactical Steel.

«Είναι όλα ψέματα. Η Puma καθυστερούσε κι έπρεπε να βρούμε νέο χορηγό. Αντιλήφθηκα ότι υπήρχε διαφθορά κι αποφάσισα να επέμβω», υποστήριξε ο Άχμαντ, ο οποίος είναι γερουσιαστής στη Μαδαγασκάρη κι έχει διατελέσει υπουργός αθλητισμού της χώρας, εξελέγη πρόεδρος της Π.Ο. της Αφρικής το 2017.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter