Χειρονομία με νόημα

«Φίλε - γείτονα» - Η επιστολή της ΑΕΚ στους κατοίκους γύρω από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου

Μερικές φορές οι πιο απλές χειρονομίες έχουν ξεχωριστή σημασία. Όπως αυτή η επιστολή που αποφάσισε να στείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στους κατοίκους πέριξ του εργοταξίου όπου κατασκευάζεται η «Αγιά Σοφιά». 

Οι άνθρωποι της Ένωσης ένιωσαν την ανάγκη να απολογηθούν προκαταβολικά για τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ενα τόσο μεγάλο έργο, στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Η αποστολή των επιστολών έχει ήδη ξεκινήσει και στο σχετικό έγγραφο υπάρχει συγκεκριμένο τηλέφωνο της ΠΑΕ και διεύθυνση email για τυχόν παράπονα που επιθυμούν οι κάτοικοι να αναφέρουν.

Ενα απόσπασμα:

,

Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.