Φίλης σε Κεραμέως: Είστε προσωπικά υπεύθυνη για ό,τι συμβεί στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Φίλης σε Κεραμέως: Είστε προσωπικά υπεύθυνη για ό,τι συμβεί στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Υπόλογη και υπεύθυνη για ό,τι συμβεί κατά την επέτειο τουΠολυτεχνείου κατέστησε την υπουργό Παιδείας ο Ν. Φίλης στον απόηχο της ακραίαςκαταστολής των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ.

Σχολιάζοντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όσα εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ, ο πρώην υπουργός Παιδείας σημείωσε ότι ο στόχος της επιχείρησης ήταν η τρομοκράτηση της νεολαίας και του λαού.

Επίθεση σε Κεραμέως 

«Η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει την ατζέντα» είπε, εξηγώντας ότι ο λόγος είναι η αποτυχία της προσφυγικό, αφού 9 στους 10 πολίτες έχουν ταχθεί εναντίον των χειρισμών της.

«Η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να δυσφημίζει τους φοιτητές και τα Πανεπιστήμια» υπογράμμισε ο Ν. Φίλης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «θα μας βρει απέναντι σε αυτή την ύπουλη προσπάθεια»

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός διαβλέποντας την κλιμάκωση της έντασης λίγες μέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, κατέστησε προσωπικά υπόλογη και υπεύθυνη την Ν. Κεραμέως για ό,τι συμβεί κατά τον τριήμερο εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Υπερασπίστηκε την επέμβαση των ΜΑΤ η Κεραμέως

Απαντώντας στην κριτική και τις ευθύνες που της καταλόγισε ο Ν. Φίλης, η υπουργός Παιδείας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί τέσσερα χρόνια υπέθαλπε του «μπαχαλάκηδες», γεγονός που αποδεικνύεται – κατά τα λεγόμενα της Ν. Κεραμέως –  και από την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο χθεσινό περιστατικό στην ΑΣΟΕΕ.

Η Ν. Κεραμέως υπεραμύνθηκε την επέμβαση των ΜΑΤ στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και της κατάργησης του ασύλου, στηριζόμενη στα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά την επιχείρηση της Κυριακής στην ΑΣΟΕΕ.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter