Φιλί ζωής για ΟΦΗ, 3-1 τον ΠΑΟ

Φιλί ζωής για ΟΦΗ, 3-1 τον ΠΑΟ

Με τρεις… μπαλωθιές ο ΟΦΗ ξέρανε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έκανε το μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με γκολ του Μακέντα στο 42’ (πέναλτι), αλλά στο δεύτερο… έχασαν την μπάλα. Η κρητική ομάδα ισοφάρισε με καραμπόλα (αυτογκόλ Μακέντα στο 57’) και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς με τέρματα των Σασί στο 71΄και Γιακουμάκη στο 88’.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χαμηλής ποιότητας από μέρους μας. Η ομάδα μου δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα, έγιναν πολλά λάθη και ήμασταν σαν υπνωτισμένοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι συγκεκριμένο σε ένα τέτοιο ματς με πολλούς παίκτες σε κακή μέρα. Όταν λείπουν κάποιοι παίκτες – βαρόμετρα επηρεαζόμαστε πάρα πολύ. Όμως ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης, ενώ ο Αλεσάντρο Ίσις, είπε: 

«Ήταν πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Το πετύχαμε και τώρα εξαρτάται από εμάς τι θα γίνει μετά. Σιγά σιγά οι παίκτες καταλαβαίνουν αυτό που θέλουμε και έτσι πήραν το πρώτο τους «διπλό». Είναι κάτι που δεν είχαμε κάνει και το κάναμε σε μία ωραία στιγμή για εμάς. Η διοίκηση, το τιμ προπονητών, οι παίκτες και ο κόσμος είμαστε πολύ δεμένοι και θα κρατήσουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα».

Ο διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) απέβαλε στο 90’ τον Νέιρα και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ποτουρίδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Αποστολάκης (61′ Καμπετσής), Παντελάκης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Στάικος, Μουνιέ (69′ Αρμενάκας), Άλτμαν (27′ Κάτσε), Μακέντα.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (87′ Κυριακίδης), Φερέιρα, Κουτσιανικούλης (46′ Ντίνας), Σασί (78′ Γιακουμάκης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter