Φίλια «πυρά» Κύρτσου για τη διαχείριση της πανδημίας: «Υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες» (Video)

Φίλια «πυρά» Κύρτσου για τη διαχείριση της πανδημίας: «Υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες» (Video)

Άρχισαν τα… όργανα και στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, αναγνώρισε, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες στο θέμα του κορονοϊού.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Open, μαζί με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, παραδέχτηκε το εξής: «Εγώ θεωρώ πως υπάρχουν ευθύνες και κυβερνητικές και αυτοδιοικητικές και κοινωνικές. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη Θεσσαλονίκη, τα αντιμετωπίζουν σε όλη της χώρες τις ευρωπαϊκές χώρες».

«Εγώ πιστεύω ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις ΗΠΑ έχουμε λάθος αντιμετώπιση της πανδημίας», πρόσθεσε σε άλλη αποστροφή του λόγου του.

«Στην Ευρώπη δεν υπάρχει συντονισμός, δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα τεστ. Ο εγκλεισμός είναι μερικός και αναποτελεσματικός. Δεν υπάρχει ηλεκτρονική ιχνηλάτηση των επαφών. Όλα αυτά έχουν επιβληθεί στην Άπω Ανατολή. Απλά παρακολουθούμε την εξέλιξη που είναι μαθηματικά αρνητική. Και ο ένας δείχνει τον άλλο. Πρέπει να συνεννοούμαστε αποκτήσουμε στρατηγική σκέψη και να δούμε πού θα είμαστε σε 6 ή 12 μήνες», ανέφερε ο Γ. Κύρτσος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter