Φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας ενόψει Γαλλίας και μπαράζ (2-0 τη Νέα Ζηλανδία)

Φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας ενόψει Γαλλίας και μπαράζ (2-0 τη Νέα Ζηλανδία)

Με το μυαλό στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (21/11, 21.45) με τη Γαλλία στο φινάλε του προκριματικού ομίλου για το Euro 2024, η εθνική ομάδα νίκησε απόψε στη Ριζούπολη τη Νέα Ζηλανδία με 2-0, έχοντας πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκίνησε με τους βασικούς αλλά έδωσε την ευκαιρία και σε αρκετούς διεθνείς που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Κόντρα στην αδύναμη Νέα Ζηλανδία η εθνική ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος με δύο γκολ, ένα δοκάρι και σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Η εθνική είχε δοκάρι στο 6’ σε σουτ του Μπακασέτα, πέτυχε το 1-0 με τον Κωνσταντέλια (το πρώτο του γκολ με την «γαλανόλευκη») στο 10’ και πέτυχε και το 2-0 στο 29’ με τον Γιακουμάκη. Οι Νεοζηλανδοί είχαν μια καλή ευκαιρία με σουτ του Γκάρμπετ που έδιωξε ο Βλαχοδήμος στο 12’.

Στο β’ μέρος όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε και λόγω των πολλών αλλαγών, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια καλή ευκαιρία στο 61’ με σουτ του Γουέιν και την εθνική σε συντήρηση δυνάμεων και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δημιούργησε φάση σε όλο το 45λεπτο…

Διαιτητής ο Ελβετός Λούκα Σίμπελι που «κιτρίνισε» τον Κουρμπέλη.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (70’ Γαλανόπουλος), Μπουχαλάκης), Μάνταλος (90’ Τζαβέλλας), Μπακασέτας (70’ Μπουχαλάκης), Κωνσταντέλιας (58’ Πέλκας), Μασούρας (58’ Φούντας), Γιακουμάκης (58’ Παυλίδης).

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γιουντ, Μπίντον (82’ Σέρμαν), Κάκας, Πέιν, Σμιθ, Μπελ (72’ Λιούις), Γκάρμπετ (70’ Τσάμπνες), Στάμενιτς, ΜακΚόβατ (82’ Μάτα), Σινγκ (62’ Τζαστ), Γουντ (46’ Γουέιν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter