Φιλική «τριάρα» του Ολυμπιακού επί της Ρέιντζερς στη Σκωτία

Φιλική «τριάρα» του Ολυμπιακού επί της Ρέιντζερς στη Σκωτία

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο 4ο και πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι, καθώς νίκησε 3-1 στην Γλασκόβη την Ρέιντζερς μπροστά σε 29.000 θεατές.

Η Ρέιντζερς προσπάθησε να πιέσει τους «ερυθρόλευκους» αλλά αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο πεντάλεπτο, δεν τα κατάφερε, αφού η ελληνική ομάδα με διαρκές πρέσινγκ και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν άφησε περιθώρια στους Σκωτσέζους να φτάνουν με εύκολα στην περιοχή τους. Αλλωστε οι γηπεδούχοι είχαν μόνο δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ των Ράσκιν (4’) και Λάμερς (25’) που έδιωξε εντυπωσιακά και τις δύο φορές ο Πασχαλάκης.

Ο Ολυμπιακός έβγαινε πολύ ωραία στην επίθεση με κινητήριο μοχλό τον Ροντινέι και αν είχε καλύτερες τελικές πάσες θα είχε δημιουργήσει μεγαλύτερους κινδύνους στους αντιπάλους του. Εστω κι έτσι όμως, κατάφερε στο 44’ να πάρει κεφάλι στο σκορ, με δυνατό δεξί σουτ του Φορτούνη (η μπάλα κόντραρε και στον Μπάρισιτς) μετά από έξοχη προσπάθεια των Κινι, Ελ Αραμπί και Καρβάλιο (0-1).

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τους Κίνι και Φορτούνη και στο 50’ από μια λάθος πάσα του Φορτούνη ο Σίμα άλλαξε στο Κάντγουελ που βγήκε προ του Πασχαλάκη κι έπεσε θεαματικά πριν ακόμα έρθει σε επαφή με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού με τον ρέφερι να δίνει πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων». Το πέανλτι εκτέλεσε ο Ταβερνιέρ και ισοφάρισε 1-1.

Η αντίδραση όμως της ομάδας του Μαρτίνεθ ήταν άμεση και στο 56’ από εκπληκτική μπαλιά του Καμαρά ο Μασούρας βρήκε τον Ελ Αραμπί που δεν μπόρεσε από κοντά με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήρθε από πίσω ο Καρβάλιο κι έκανε το 1-2.

Η Ρέιντζερς προσπάθησε να βγει πάλι στην επίθεση και στο 59’ ο Πασχαλάκης έσωσε το πλασέ του Σίμα. Παρά τις αλλαγές ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του και αφού έχασε ευκαιρία με τον Μασούρα στο 66’, στο 70’ από έξοχη προσπάθεια του ακούραστου Ροντινέι και γύρισμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο επερχόμενος Καρβάλιο έκανε με συρτό σουτ το 1-3.

Το πρέσινγκ του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακό και οι Σκωτσέζοι δύσκολα έφταναν στην περιοχή του Πασχαλάκη και προσπαθούσαν να απειλήσουν πλέον μόνο με μακρινά σουτ του Ματόντο. Στο τελευταίο 10λεπτο ο ρυθμός έπεσε παρά το γεγονός ότι υπήρξαν εντάσεις από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα…

Ρέιντζερς (Μάικλ Μπιλ): ΜακΡόρι (46’ Μακλόγκλι), Τάβερνιερ, Σούταρ (73’ Χάτζι), Ντέιβις (46’ Υφέκο), Μπάρισιτς (62’ Σακαλά), Ντόουελ (62’ Λούντστραμ), Ράσκιν (62’ Γιλμάζ), Κάντγουελ (73’ Ματόντο), Λάμερς (81’ Ράις), Σίμα (81’ Λόβλις), Ντέσερς (62’ Φάσιον Τζ.).

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι (66′ Ραμόν), Ρέτσος, Ντόη, Ροντινέι, Μ.Καμαρά (66′ Μπουχαλάκης), Ιμπόρα, Καρβάλιο (80′ Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66′ Βρουσάι), Μασούρας (80′ Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66′ Μπιέλ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter