Φιλικό 1-0 επί της Αιγύπτου

Φιλικό 1-0 επί της Αιγύπτου

Aυτή η εθνική ομάδα άρεσε σίγουρα κι έδειξε ότι έχει μέλλον. Δεν ήταν τόσο το φιλικό με 1-0 επί της Αιγύπτου στη Ζυρίχη, όσο το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε και στα δύο ημίχρονα και παρά τις δέκα αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μίκαελ Σκίμπε σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Ελβετία.

Ο Γερμανός προπονητής έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα έδειξαν οι διεθνείς που είχαν κέφι, διάθεση και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το γκολ της εθνικής σημειώθηκε στο 30’ όταν ο Χριστοδουλόπουλος άνοιξε τη μπάλα δεξιά στον Μπακάκη και εκείνος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Καρέλη που δεν είχε πρόβλημα με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα ο Σταφυλίδης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ το οποίο ακυρώθηκε κακώς σαν οφσάιντ.

Η Ελλάδα είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά οι διεθνείς μας δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Ο διαιτητής Σαν Φενταγί (Ελβετία) κιτρίνισε τους Καρέλη, Πέλκα, Μπακασέτα – Ελνενί

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Γιαννιώτης (46΄ Μπάρκας), Μπακάκης (89΄ Τοροσίδης), Σταφυλίδης (71΄ Λυκογιάννης), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης (74΄ Κουρμπέλης), Τζιόλης, Δώνης (46΄ Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (64΄ Γιαννιώτας), Πέλκας, Καρέλης.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Ραούλ Κούπερ): Αουάντ, Σαμίρ, Γκαμπρ, Ελμοχαμάντι, Γκαμπερ, Ασούρ, Ελνενί, Μαγκντί, Σομπί, Ζακαρία, Μοσέν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ουάρντα, Ελ Σάιντ, Αχράφ, Σικαμπάλα, Ελνενί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter