Φιλικό 1-1 του Ολυμπιακού στην Πολωνία

Φιλικό 1-1 του Ολυμπιακού στην Πολωνία

Με δυο πρόσωπα εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός όπως ήταν αναμενόμενο, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Πογκόν Στρέτζεν την ομάδα που τερμάτισε 7η στο πρωτάθλημα της χώρας της…

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά προβλήματα κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας και ήταν ασύνδετος και ανέτοιμος, πράγματα φυσιολογικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο β’ μέρος και με τις πολλές αλλαγές του Μαρτίνς οι Πειραιώτες βελτιώθηκαν σημαντικά και έδειξαν πολλά και καλά στοιχεία. Αυτοί που έκλεψαν την παράσταση πάντως ήταν ο Γιάννης Μασούρας, ο Γκιγιέρμε και ο νεοφερμένος Ντουρμισάι.

Ο Ολυμπιακός ζωντάνεψε για τα καλά στο β’ μέρος με την είσοδο στο ματς των Ποντένσε, Γκερέρο και Ντουρμισάι. Έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες και ισοφάρισε σε 1-1 στο 65’ με σουτ του Γιάννη Μασούρα (είχαν προηγηθεί οι Πολωνοί στο 19’ με τον Γκουαροτσένα).

Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο πρώτο μέρος: Τζολάκης, Γ. Μασούρας, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος, Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σολδάνο, Κάιπερς

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Τζολάκης, Γ. Μασούρας, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Μαρτίνης, Γκιγιέρμε (67’ Σουρλής), Ανδρούτσος, Μπρούνο, Ποντένσε, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Μετά το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε: «Θέλουμε να δώσουμε ένα στιλ παιχνιδιού ιδιαίτερο και αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε στο παιχνίδι μας. Δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα. Κρατάμε τα θετικά που δείξαμε και προχωράμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι στον πρώτο προκριματικό και θα είμαστε. Θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter