«Φιλικό» χτύπημα Κεφαλογιάννη σε Χρυσοχοΐδη για την ανομία

«Φιλικό» χτύπημα Κεφαλογιάννη σε Χρυσοχοΐδη για την ανομία

Με ποιες δράσεις προτίθεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανομίας στην επονομαζόμενη «νεοκλασική τριλογία» της Αθήνας διερωτάται η βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Με ερώτησή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρεται στα αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας που παρατηρούνται καθημερινά  στην οδό Πανεπιστημίου, μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης, του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ακαδημίας Αθηνών και ζητάει να μάθει ποιο είναι ακριβώς το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο υπουργός προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην ανομία.

Η πρώην υπουργός στην ερώτησή της επισημαίνει πως η «Τριλογία των Αθηνών» αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης μας για τους τουρίστες και ταυτόχρονα κεντρικό σημείο για τους πολίτες λόγω των ΑΕΙ, των τραπεζών, των θεάτρων, των εμπορικών καταστημάτων και των κεντρικών σταθμών αποβίβασης – επιβίβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ωστόσο, τουρίστες και πολίτες πέφτουν θύματα κλοπών, ενώ τις βραδινές ώρες εξακολουθεί να γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Αναλυτικά η ερώτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη:

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΘΕΜΑ: Αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας στην «Τριλογία της Αθήνας».

Στην οδό Πανεπιστημίου, μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης, του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ακαδημίας Αθηνών στην επονομαζόμενη «νεοκλασική τριλογία» της Αθήνας, καθημερινά, και κυρίως σε ώρες αιχμής, τουρίστες και πολίτες πέφτουν θύματα κλοπών, ενώ τις βραδινές ώρες εξακολουθεί να γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Η «Τριλογία των Αθηνών» αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης μας για τους τουρίστες και ταυτόχρονα κεντρικό σημείο για τους πολίτες λόγω των ΑΕΙ, των τραπεζών, των θεάτρων, των εμπορικών καταστημάτων και των κεντρικών σταθμών αποβίβασης – επιβίβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Με ποιες δράσεις προτίθεται να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανομίας στην «Τριλογία της Αθήνας»;

Η ερωτώσα βουλευτής

Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter