"Απευθύνομαι στους φίλους μου"

Φιλιππάκης: Ό,τι γράφω στο Facebook δεν είναι δημόσιος λόγος

Τη δική του απάντηση δίνει για τα όσα συνέβησαν μετά την ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης. 

Ο Γιώργος Φιλιππάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Για τους φίλους , τους γνωστούς και τους απλούς πολίτες που μου συμπαραστάθηκαν.

Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η διατύπωση μιας γνώμης μιας κρίσης μιας άποψης προς φίλους στην προσωπική μου ιστοσελίδα θα μπορούσε να ποινικοποιηθεί από οποιονδήποτε . Την άποψή μου αυτή δεν την εξέφρασα με την ιδιότητά μου σαν Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ αλλά σαν απλός πολίτης. Λυπάμαι βαθύτατα εάν προκάλεσα ανησυχία σε φίλους και γνωστούς τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράστασή τους.Επιπλέον δηλώνω ότι τα όσα εγώ διατύπωσα απευθυνόταν μόνο σε φίλους και γνωστούς μου στην προσωπική μου ιστοσελίδα και κατά συνέπεια άποψή μου είναι ότι όλα όσα διατυπώνονται μέσα από προσωπικούς λογαριασμούς FB κλπ δεν συνιστούν δημόσιο λόγο. Επιπλέον ξεκαθαρίζω ότι η διαδρομή μου επί δεκαετίες ήταν πάντοτε αγωνιστική ξεκάθαρη και έντιμη και δεν εχω μάθει να προκαλώ τα συναισθήματα των φίλων και συντρόφων μου . Τη στάση μου αυτή που τηρώ εδώ και δεκαετίες θα την τηρώ αναλλοίωτη .

Εν τω μεταξύ προκαταρκτική εξέταση παραγγέλθηκε από τον εισαγγελέα υπηρεσίας για την καταγγελία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα προς τον υπουργό Προστασίας του πολίτη Νίκο Τόσκα για αναρτήσεις, σχόλια και απειλές εναντίον του στα social media.

Για τους φίλους , τους γνωστούς και τους απλούς πολίτες που μου συμπάραστάθηκαν. Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η δ...

Posted by Γιώργος Φιλιππάκης on Sonntag, 28. Mai 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.