Φιλιππίδης: Εκτός Παγκοσμίου λόγω του τραυματισμού του

Φιλιππίδης: Εκτός Παγκοσμίου λόγω του τραυματισμού του

Μετά από πολλά χρόνια συνεχούς παρουσίας σε μεγάλες διοργανώσεις του στίβου, ο Κώστας Φιλιππίδης αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, το οποίο αρχίζει την προσεχή Παρασκευή 4 Αυγούστου. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας διαπιστώθηκε ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Φιλιππίδης χειρουργήθηκε στις 19 Ιουνίου στο γόνατο, ύστερα από τραυματισμό στην διάρκεια προπόνησης, και, παρά τις υπερπροσπάθειες του ίδιου και του γιατρού της ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα, δεν κατάφερε να βρεθεί στην κατάσταση, η οποία θα του επέτρεπε να παραστεί στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. 

Ο Φιλιππίδης κατέθεσε την Δευτέρα αγωγή κατά της διοίκησης του ΟΑΚΑ, με την οποία ζητά αποζημίωση 538.000 ευρώ για τον τραυματισμό του, που έγινε στο κλειστό προπονητήριο στίβου, εξαιτίας του κατεστραμμένου ελαστικού τάπητα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter