Φιλιππίνες: Γαμήλια τελετή με φόντο τους… καπνούς ηφαιστείου (Video)

Φιλιππίνες: Γαμήλια τελετή με φόντο τους… καπνούς ηφαιστείου (Video)

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την ημέρα που το ηφαίστειο Τάαλ «βρυχήθηκε». Το αποτέλεσμα ήταν… εντυπωσιακό!

Οι Chino Vaflor και Kat Bautista Palomar είχαν κλείσει εδώ και καιρό την ημερομηνία του γάμου τους, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου. Μέχρι την έναρξη της τελετής τίποτα δεν έδειχνε ικανό να ανησυχήσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους, ωστόσο την ώρα που ο γαμπρός και η νύφη ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου, το ηφαίστειο Τάαλ βρισκόταν σε δραστηριότητα, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το μέρος όπου διεξήχθη η γαμήλια τελετή.

Ο φωτογράφος του γάμου, Randolf Evan, στον οποίον χρωστάμε τις εικόνες-ντοκουμέντο, δήλωσε στο BBC, ότι ουδείς είχε λάβει ειδοποίηση σχετικά με τη δραστηριότητα του Τάαλ. Κατά τις 2 το μεσημέρι προσέξαμε ότι βγαίνει καπνός από το ηφαίστειο, όποτε κατανοήσαμε πως… κάτι συμβαίνει. Ωστόσο όλοι ήταν ήρεμοι και χαλαροί».

Το μέρος όπου διεξήχθη η γαμήλια τελετή απείχε 10 χιλιόμετρα από το ηφαίστειο, αλλά ο φωτογράφος δήλωσε πως όλοι ένιωθαν ασφαλείς καθώς το μέρος όπου βρίσκονταν «δεν είναι τοποθετημένο στην περιοχή άμεσου κινδύνου». 

Κάπως έτσι, ο γάμος έγινε κανονικά, όπως και το καθιερωμένο πάρτι, με τους καλεσμένους να ανεβάζουν δεκάδες φωτογραφίες στα social media έχοντας ως φόντο τους καπνούς του ηφαιστείου. «Νιώθαμε τις στάχτες να κολλάνε στα ρούχα μας, αλλά δεν κινδυνεύσαμε μέχρι να νυχτώσει, όταν και η «βροχή» από τις στάχτες έγινε πιο δυνατή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter