Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης: Λασπολόγος ο διαφημιστής Βουλκίδης, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης: Λασπολόγος ο διαφημιστής Βουλκίδης, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Aνακοίνωση αναφορικά με τη φερόμενη εμπλοκή του ως το πρόσωπο που έλαβε χρήματα από τον διαφημιστή Βουλκίδη που ερευνάται για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος εξέδωσε το πρώην στέλεχος της Novartis, Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης.

Όπως αναφέρει, ο ίδιος έγινε αποδέκτης δημοσιογραφικών πληροφοριών ότι κατά την απολογία του στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο εμπλεκόμενος διαφημιστής Βουλκίδης κατονόμασε τον ίδιο ως πρόσωπο που παρέλαβε «χρήματα ως δήθεν αντάλλαγμα για τις διαφημιστικές καταχωρίσεις της εταιρείας».

Ο κ. Δεστεμπασίδης υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει συμβεί αυτό «θα προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη εις βάρος του λασπολόγου Βουλκίδη και των υποκινητών του».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Δεστεμπασίδη:

«Έχω γίνει αποδέκτης δημοσιογραφικών πληροφοριών ότι ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis, απολογούμενος στην Εισαγγελία Διαφθοράς ανέφερε ότι παρέδωσε χρήματα σε εμένα, ως δήθεν αντάλλαγμα για τις διαφημιστικές καταχωρίσεις της εταιρείας.

Πρόκειται για μία τερατώδη αθλιότητα αρρωστημένων εγκεφάλων από τη διαφθορά. Κατασκευασμένα μυθεύματα για να παραπλανήσουν τις δικαστικές Αρχές από την ουσία της υπόθεσης και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που εμπλέκονται.

Όταν διασταυρώσω ότι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, θα προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη εις βάρος του λασπολόγου Βουλκίδη και των υποκινητών του.

Υπενθυμίζω ότι έχω ελεγχθεί τόσο από τον εσωτερικό έλεγχο της εταιρείας, όσο και από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, οι οποίες διακρίβωσαν την επαγγελματική μου ακεραιότητα και τη διαφάνεια των εισοδημάτων μου αντίστοιχα.

Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι από κανέναν, πόσω μάλλον από πρόσωπα που εμπλέκονται στη διαφθορά και αμαυρώνουν το δημόσιο βίο.

Ανυπομονώ να αντιπαρατεθώ μαζί τους, ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί έχω επιλέξει να είμαι με το μέρος της αλήθειας και της κοινωνίας.

Με εκτίμηση,

Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter