Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προαναγγέλλουν νέα περίπτωση Πάτση – Χειμάρα στη ΝΔ

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προαναγγέλλουν νέα περίπτωση Πάτση – Χειμάρα στη ΝΔ

Οι αποκαλύψεις του Documento για τα σκάνδαλα Πάτση και Χειμάρα, οι οποίοι διασπάθιζαν αλόγιστα δημόσιο χρήμα έχουν προκαλέσει ιδιαίτερο πλήγμα στις τάξεις της ΝΔ. Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα φέρεται να έχει αρχίσει τις διαδικασίες… ενδοσκόπησης προκειμένου να προλάβει τυχόν νέες «βόμβες» από την ερευνητική δημοσιογραφία, οι οποίες αρκούν ώστε να πλήξουν ακόμα περισσότερο το προφίλ της ΝΔ εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Στο «κάδρο» της ΝΔ έχει μπει περίπτωση τρίτου βουλευτή, μετά τους Πάτση και Χειμάρα, που ερευνάται εξονυχιστικά για «αλισβερίσι» με το Δημόσιο. Πρόκειται για μία πληροφορία που ήρθε στο «φως» όχι από αντιπολιτευτικά ΜΜΕ, αλλά από φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση, όπως τα «Νέα», γεγονός άξιο σημείωσης για τον πανικό που έχει καταβάλλει την κυβέρνηση ούτως ώστε να μη «σκάσει» νέα περίπτωση «γαλάζιας» ακρίδας.

Η πληροφορία διακινήθηκε από τη στήλη «Μικροπολιτικός», των «Νέων» της Πέμπτης, κάνοντας λόγο για βουλευτή γένους θηλυκού από τη Βόρεια Ελλάδα.

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», επισημαίνεται χαρακτηριστικά για το θέμα το οποίο, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να έχει και συνέχεια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter