Φινλανδία: Η Σάνα Μάριν υποβλήθηκε σε τεστ ναρκωτικών – Τι απάντησε στους δημοσιογράφους για το πάρτι

Φινλανδία: Η Σάνα Μάριν υποβλήθηκε σε τεστ ναρκωτικών – Τι απάντησε στους δημοσιογράφους για το πάρτι

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν δήλωσε την Παρασκευή στα φινλανδικά Μέσα ότι έκανε τεστ ναρκωτικών, μετά τη δημοσίευση αυτή την εβδομάδα ενός βίντεο που την δείχνει να χορεύει έξαλλα σε ένα πάρτι.

«Έχω κάνει τεστ ναρκωτικών σήμερα, τα αποτελέσματα του οποίου θα είναι διαθέσιμα σε περίπου μια εβδομάδα», είπε η Μάριν σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής στην επίσημη κατοικία της στην Κεσάραντα. «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν έχω κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη (λόγω της υποψίας_», πρόσθεσε.

Ένας από τους βουλευτές του συνασπισμού της Μάριν την κάλεσε να κάνει τεστ ναρκωτικών την Πέμπτη, καθώς τα βίντεο που διέρρευσαν φέρεται να περιλάμβαναν άτομα στο παρασκήνιο που μιλούσαν για κοκαΐνη.

Ερωτηθείσα εάν βρισκόταν σε τοποθεσία όπου οι άνθρωποι έκαναν χρήση ναρκωτικών, η Μάριν είπε: «Φυσικά, δεν μπορώ να ξέρω αν κάποιος έχει κάνει χρήση, κάτι που δεν έχω δει εγώ η ίδια. Το βράδυ που εμφανίζεται στο βίντεο, δεν παρατήρησα ότι κάποιος είχε κάνει χρήση (ναρκωτικών)».

Η Μάριν απέρριψε τις ερωτήσεις σχετικά με το εάν είναι σε θέση, δεδομένων των εντάσεων μεταξύ Ελσίνκι και Μόσχας, στις οποίες δεν θα μπορούσε να ηγηθεί της χώρας ενώ ήταν στο πάρτι. «Το Κρατικό Συμβούλιο είναι πάντα λειτουργικό και οι συνεδριάσεις δεν συγκαλούνται στη μέση της νύχτας», είπε. «Αν χρειαστεί η παρουσία μου, είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά».

Η φινλανδή πρωθυπουργός επανέλαβε ότι ήταν αναστατωμένη που τα πλάνα του πάρτι είχαν διαρρεύσει δημόσια. Διαβεβαίωσε ότι κανείς από τους φίλους της δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα τα βίντεο, χωρίς να διευκρινίζει αν έχει γνώση για την πηγή της διαρροής.

Έκλεισε την συνέντευξη με την ευχή να σταματήσουν οι διαδόσεις ότι έχει απατήσει το σύζυγό της και ότι έχει κάνει κακό στον εαυτό της με τη χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης

Φινλανδία: «Θύελλα» από διαρροή βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό να χορεύει σε πάρτι – Τι απαντά η Σάνα Μάριν (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter